23948sdkhjf

Johan Nordstrøm Verktøymaskiner er agent for Ecoclean

Johan Nordstrøm Verktøymaskiner og tyske Ecoclean har startet samarbeid med produkter for rengjøring, avfetting og overflatebehandling av industrielle deler.

 

Med økt etterspørsel etter produkter for optimal rengjøring av komponenter innen verkstedindustrien, starter nå samarbeidet som en del av bærekraftarbeidet.

 

Bra for bærekraften SBS Ecoclean Group utvikler, produserer og markedsfører industrielle vaskemidler for optimal rengjøring og avfetting av komponenter. Ecoclean ble grunnlagt i 1996 i Frankfurt, og har i dag cirka 900 ansatte på sine 12 seter i ni land. Kundene finnes i en bred sektor innen masseproduksjon og presisjons-, bil-, luftfart- og medisinsk industri, samt enhver industri der maksimal renslighet er av stor betydning. Ecoclean tilbyr produkter for blant annet avgrading, ultralydrensing og avfetting med damp på overflater av metall, plast, keramikk, glass og kombinasjoner av disse materialene.

Johan Nordstrøm Verktøymaskiner er nå agent for Ecoclean på det svenske og norske markedet med høypresisjonsrengjøring av deler og for overflatebehandling av materialer.

Med økt etterspørsel etter optimal rengjøring, endrede regelverk, behovet for energieffektivisering og nye klimamål, er samarbeidet noe begge parter nå anser som viktig del i bærekraftutviklingen.

 

Se mer www.jnmaskiner.no 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Seco Tools High Feed fres for vanskelige materialer
Noe svakere PMI
Nytt og fremtidsrettet studium: Nå er Batterifagskolen åpen for søkere
Ny Epilog Fusion Maker laserskjærer
Yngres Stålnettverk – stålkompetanse for unge
Sikrere og mer effektiv oppspenning
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.109