23948sdkhjf

Formnext 2020 blir virtuell

På grunn av den nylige økningen av Covid-19-infeksjonstallene over hele verden, og den tilhørende økningen i reisebegrensninger, har Mesago Messe Frankfurt GmbH besluttet å holde Formnext 2020 rent virtuelt.

 

Den digitale begivenheten får navnet "Formnext Connect". Formnext 2020 var tidligere planlagt som en hybridmesse, det vil si med arrangementet på utstillingsområdet i Frankfurt pluss en digital tilleggskomponent. Denne planen var basert på Corona-ordningen for kontakt- og driftsrestriksjoner som var gyldig i Hessen og et helse- og hygienekonsept som ble avtalt med byen Frankfurt am Main, Hessen og Messe Frankfurt.

- Den nåværende økningen av Covid-19-infeksjonstallene i Tyskland, Europa og rundt om i verden har ført til økende usikkerhet blant utstillere og besøkende. Sammen med den fornyede innstrammingen av offisielle og interne reisebegrensninger, vil dette ikke lenger tillate det ellers høyst internasjonal Formnext som skal gjennomføres i den vante kvaliteten, uttaler Petra Haarburger, president i Mesago Messe Frankfurt.

 

Stor skuffelse

- Vi har planlagt Formnext 2020 i flere måneder nå. Vi har gjort dette konsekvent og med full støtte fra vårt utstillingsråd og med det høyeste nivået av beskyttelse og sikkerhet for helsen til våre utstillere og besøkende. Ved å gjøre det undersøkte vi hele oppsettet av messen fra bunnen av fra hallene med alle innganger, boder, til gangene. Vi utviklet helt nye byggepakker for stand, avstand og kommunikasjonsområder i samsvar med helse- og hygienekonseptet som ble avtalt med myndighetene. Vår skuffelse over slutten av sommeren er desto større nå som vi må erkjenne at pandemiens gang ødelegger vår innsats for å gjøre disse personlige møtene mulig igjen, forklarer Sascha F. Wenzler, visepresident Formnext Mesago Messe Frankfurt.

 

Virtuell løsning

I løpet av krisen har den additive industrien tydelig vist potensialet i fleksibel, diversifisert og desentralisert produksjon. Det er ingen tvil om at AM vil være en av de ledende teknologiene som vil lede veien ut av lavkonjunkturen. Det vil spille en viktig rolle i utviklingen av nye produkter, utformingen av elastiske forsyningskjeder og utviklingen av bærekraftige forretningsmodeller.

- En utveksling mellom teknologileverandører og brukere er helt nødvendig for dette, og vi legger nå all vår energi i realiseringen av en virtuell Formnext, Formnext Connect, fortsetter Wenzler.

- Det vil være den sentrale virtuelle plattformen for forretnings- og kunnskapsutveksling for det globale AM-samfunnet på slutten av året. Exhibitor Advisory Board ønsker enstemmig velkommen og støtter denne avgjørelsen.

Formnext Connect starter som et virtuelt arrangement fra 10. november 2020 og vil tilby et bredt spekter av digitale tjenester. Disse inkluderer utstillingspresentasjoner i utstillingslokaler (produkter, informasjon, videoer, chatfunksjon, leadgenerering / leadsporing), intelligent matchmaking med alle deltakere støttet av AI, live streaming og innhold på forespørsel fra det støttende programmet og webinarer samt planlegging/tildeling av avtaler for nettmøter med utstillere.

 

Mer informasjon på: www.formnext.com

Kilde: Formnext

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062