23948sdkhjf

Industriell AM-produksjon nord for polarsirkelen

Markforged, i samarbeid med PLM Group, inviterer til en heldags teknisk workshop innen additiv produksjon (AM) i Lakselv.

 

Workshopen er skreddersydd for norske bedrifter og vil gi innsikt i hvordan man effektivt kan overvinne produksjonsutfordringer ved å utnytte additiv teknologi.

Her møter man blant annet de kjente fjesene til Amund Eide og Stian Mork, som vil være tilstede under workshopen som finner sted 9. april i Kirkeveien 24 i Lakselv.

 

Se muligheter

Målet med denne workshopen er å opplyse norske bedrifter om verktøy  innenfor additive produksjon som er gode til å takle viktige produksjonshinder. Agendaen inkluderer en oversikt over relevante teknologier, tilbakemeldinger fra fornøyde kunder og praktisk erfaring med maskinvaren, programvaren og identifisering av muligheter for virksomheten din.

 

I forkant

Denne workshopen vil rettes inn på Norges unike utfordringer, som strenge miljøforhold og intrikat forsyningskjedelogistikk som stammer fra spredt etterspørsel.

Fra denne utforskende begivenheten vil du forstå det transformative potensialet til AM og bli utstyrt med kunnskapen til å utnytte den effektivt innenfor virksomheten din, slik at du kan ligge i forkant i dagens konkurranselandskap.

 

Program og påmelding HER

Kilde: Markforged

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156