23948sdkhjf

Zeiss og Hydac øker ytelsen innen teknisk renhet med digitalisert arbeidsprosess

Den nylig introduserte digitaliserte arbeidsprosessen fra partnerne Zeiss og Hydac vil gjøre det mulig for kunder å spore opp potensielle forurensningskilder enda raskere i fremtiden.

 

Dataene fra Hydac -maskinene som brukes til å overvåke komponentvaskprosessen, vil bli integrert i Zeiss -rapporteringen for mikroskopisk undersøkelse av analysefiltre. Med denne nye tilnærmingen forbedrer Zeiss og Hydac ytterligere ytelsen innen teknisk renhet av funksjonelle deler og komponenter.

 

En protokoll for hele arbeidsflyten

- Teknisk renhet er ikke lenger et alternativ, det er en forpliktelse - i bilindustrien, medisinsk teknologi, i optikk og i mange andre bransjer, sier Werner Renz som er ansvarlig for teknisk renhet hos Zeiss.

For å gjøre det mulig for kundene å sikre teknisk renhet mer effektivt, har Zeiss jobbet tett med Fluidcare Application Development-divisjonen på Hydac siden oktober 2019.

Målet med dette partnerskapet er å koordinere maskinvaren og programvaren for enkeltprodukter, slik at kundene vil kunne få pålitelig tilgang til alle nødvendige arbeidsprosessdata fra et enkelt sted. Den neste utgivelsen av programvaren Zeiss Technical Cleaneness Analysis vil automatisk kunne overføre prosessrelevante parametere fra Hydac -maskinene til den mikroskopiske analyserapporten for ekstraksjonsfiltrene. Renz er overbevist:

- Dette trinnet vil øke kundenes produktivitet, og dermed også deres konkurranseevne, betydelig.

 

Sporing av forurensningskilder

For mange komponenter krever utformingen av delen imidlertid mer enn bare overflaten for å verifisere tilstedeværelsen av partikler. De må trekkes ut fra hele komponenten. Hydac tilbyr en rekke maskiner som kan brukes til å rense og fange opp komponentpartikler. For å kvantifisere partikkelforurensningen og for å bestemme elementenes egenskaper, blir filtrene fra rensemaskinene undersøkt ved hjelp av et lysmikroskop og et elektronmikroskop. Zeiss' produktportefølje tilbyr en rekke skreddersydde løsninger for dette formålet som ikke bare gjør det mulig for operatører å evaluere hvor rene delene deres er, men også gjør det mulig å identifisere og eliminere potensielle forurensningskilder.

 

Et visjonært partnerskap

- Hydac er kanskje den mest anerkjente leverandøren av løsninger for utvinning og komponentanalyse. Vi er veldig glade for å jobbe med dem og sammen å være de første i vår bransje som fokuserer på å forbedre teknisk renhet for hele kundenes arbeidsflyt, sier Renz. Samarbeidet mellom Hydac og Zeiss ble først kunngjort på parts2clean, den ledende internasjonale messen for industrielle deler og overflaterengjøring. Gjennom dette partnerskapet styrker og utvider begge partnerne produktporteføljene sine innen teknisk renhet.

- Dette er et område som vil fortsette å vokse i betydning globalt, understreker Hubert Lorig, Key Account Manager Automotive i Hydac International GmbH.

 

For mer informasjon se: www.zeiss.com og www.hydac.com

Kilde: Zeiss

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.14