23948sdkhjf

Kortere måletid ved enkeltpunktsondering

Zeiss DuraMax med Zeiss VAST-probe (Zeiss ZVp) gir fordelen ved å forkorte måletidene og dermed redusere driftskostnadene. Med ZVp-modus er det, ifølge Zeiss, mulig å redusere måletiden for enkeltpunktprobing med opptil 30 prosent.

 

Kvalitetssikring er krevende og CMM-kravene er høye – spesielt i produksjonsmiljøet. Zeiss DuraMax kombinerer robusthet, presisjon og effektivitet, noe som, ifølge Zeiss, gjør den til det perfekte valget for i-produksjonslinje-måling direkte i produksjonshallen. Zeiss DuraMax er utviklet for tøffe miljøforhold og tåler selv høye temperaturer. I forbindelse med Zeiss VAST-proben muliggjør den raske enkeltpunktmålinger samt skanning av konturer og friformede overflater, noe som gjør faste målere overflødige.

 

Mindre temperaturfølsom - mer robust

Zeiss DuraMax HTG tilbyr det bredeste temperaturområdet med den høyeste temperaturgradienten og kan betjenes både på produksjonsstedet og i automasjonssystemer. Dette gir mer fleksibilitet ettersom du man utføre måleoppgavene med enda mer motstand mot miljøpåvirkninger.

 

For mer informasjon se: www.zeiss.no

Kilde: Zeiss

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109