23948sdkhjf

Kortere måletid ved enkeltpunktsondering

Zeiss DuraMax med Zeiss VAST-probe (Zeiss ZVp) gir fordelen ved å forkorte måletidene og dermed redusere driftskostnadene. Med ZVp-modus er det, ifølge Zeiss, mulig å redusere måletiden for enkeltpunktprobing med opptil 30 prosent.

 

Kvalitetssikring er krevende og CMM-kravene er høye – spesielt i produksjonsmiljøet. Zeiss DuraMax kombinerer robusthet, presisjon og effektivitet, noe som, ifølge Zeiss, gjør den til det perfekte valget for i-produksjonslinje-måling direkte i produksjonshallen. Zeiss DuraMax er utviklet for tøffe miljøforhold og tåler selv høye temperaturer. I forbindelse med Zeiss VAST-proben muliggjør den raske enkeltpunktmålinger samt skanning av konturer og friformede overflater, noe som gjør faste målere overflødige.

 

Mindre temperaturfølsom - mer robust

Zeiss DuraMax HTG tilbyr det bredeste temperaturområdet med den høyeste temperaturgradienten og kan betjenes både på produksjonsstedet og i automasjonssystemer. Dette gir mer fleksibilitet ettersom du man utføre måleoppgavene med enda mer motstand mot miljøpåvirkninger.

 

For mer informasjon se: www.zeiss.no

Kilde: Zeiss

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078