23948sdkhjf

Kemper optimaliserer CleanAirTower og øker ytelsen

Med relanseringen av CleanAirTower bringer Kemper det etablerte generelle ventilasjonssystemet til et høyere beskyttelsesnivå. Spesialisten for ekstraheringsteknologi har optimalisert filtertårnet med tanke på kapasitet, fabrikksikkerhet, levetid og design.

 

Kemper lover at den nye CleanAirTower forlenger filterets levetid med 20 prosent og større fabrikksikkerhet takket være ny "pinball"-metode. Introduksjon av de første 150 generelle ventilasjonssystemene blir i sort utførelse.

 

Effektiv beskyttelse

- CleanAirTower er det ideelle tilskuddet til ethvert konsept for luftforurensningskontroll. På denne måten sikrer metallbearbeidingsvirksomheter effektivt beskyttelsen av sine ansatte i sveise- og skjæreprosesser, spesielt de med et høyt eller veldig høyt risikopotensial, understreker Björn Kemper, styreleder i Kemper GmbH.

 

Større fabrikksikkerhet

Takket være en fullstendig gjort om intern konstruksjon øker ekstraheringsingskapasiteten med 10 prosent sammenlignet med forrige modell. Den nyutviklede "pinball"-metoden forhindrer gnister og grove partikler fra å trenge inn i filteret og skade det. Fordi de kolliderer med spesielle stålplater på innsiden, trekkes energien automatisk ut. Takket være den innovative luftstrømmen, forlenges filterets levetid med 20 prosent sammenlignet med forrige modell.

 

Høy effektivitet

I den nye CleanAirTower har Kemper redekonstruert hodet til filtertårnet fullstendig. Avtrekksåpninger er ikke lenger plassert periferisk på siden, men i dekselet til det generelle ventilasjonssystemet. Et nytt tornadoprinsipp i spissen av filtertårnet sikrer at den forurensede luften trekkes inn med en veldig høy grad av effektivitet. Optimaliseringen endrer også designet til filtertårnhodet. Elementet kan ettermonteres i eksisterende systemer.

 

Høyt arbeidssikkerhetsnivå

Som en del av en blanding av tiltak for effektiv arbeidssikkerhet er CleanAirTower, ifølge produsenten, det ideelle supplementet til kildeavsug. Spesielt for sveiseprosesser med stor til meget høy potensiell risiko, hjelper det generelle ventilasjonssystemet til å overholde grenseverdiene og sikre et høyt arbeidssikkerhetsnivå. Dette betyr at CleanAirTower også sikrer at ansatte på omkringliggende arbeidsplasser er effektivt beskyttet mot sveisedamp. Den skiller, ifølge produsenten, mer enn 99,9 prosent av alveolære støvpartikler som kan komme inn i blodomløpet.

Det generelle ventilasjonssystemet fra Kemper fungerer i henhold til det anbefalte prinsippet for lagventilasjon. Automatisk støvfjerning betyr at driften er uavbrutt. Sveisere kan kaste de farlige stoffene helt fri for forurensning. Den optimaliserte interne konstruksjonen reduserer også rengjøringsinnsatsen.

 

De 150 første i sort

Siden det generelle ventilasjonssystemet mater den rensede og oppvarmede luften tilbake i hallen, kan selskaper spare opptil 70 prosent av oppvarmingskostnadene, ifølge Kemper. For markedsstart bringer Kemper frem en #nextlevel-utgave: De første 150 CleanAirTowers blir levert av produsenten helt i svart.

 

Kemper forhandles i Norge av iTec AS.

 

Mer informasjon på: www.itec.as og www.kemper.eu

Kilde: Kemper

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.142