23948sdkhjf

EuroBLECH 2020 utsatt

På grunn av den pågående Covid-19-pandemien er det besluttet at den 26. internasjonale tynnplatemessen EuroBLECH finner sted 9. - 12. mars 2021 i Hannover, Tyskland.

 

Mack Brooks Exhibitions utsetter EuroBLECH 2020, som etter planen skulle finne sted på messeområdet i Hannover i Tyskland 27. til 30. oktober i år. De nye datoene for den 26. internasjonale tynnplatemessen EuroBLECH er 9. - 12. mars 2021. Denne avgjørelsen ble tatt etter omfattende samtaler med alle utstillere og samarbeidspartnere de siste ukene og månedene som har uttrykt sin preferanse for ikke å holde utstillingen i oktober, i lys av den pågående krisen i Covid-19. Usikkerhet rundt reisebegrensninger for å opprettholde den internasjonale karakteren av EuroBLECH-arrangementet var også en bekymring for mange deltakere.

 

Digital Innovation Summit i oktober 2020

Som en del av en nyere serie med industriundersøkelser, indikerte deltakerne i EuroBLECH sine krav om å nettverke og drive virksomhet for å bane vei for utvinning av industrien etter Covid-19-pandemien. EuroBLECH vil derfor tilby et virtuelt knutepunkt for den globale metallindustrien i oktober:

- Etter tilbakemeldinger fra våre utstillere og besøkende, som indikerer behovet for å delta i et arrangement, selv om ikke i en fysisk form, vil vi arrangere et Digital Innovation Summit sted 27. til 30. oktober, det planlagte tidspunktet for EuroBLECH. Dette toppmøtet for digital innovasjon vil gi våre utstillere en plattform for å demonstrere sine nyeste maskiner og løsninger og arrangere virtuelle møter med internasjonale besøkende. Vi mener det er vår plikt å hjelpe industrien gjennom disse ekstraordinære tider ved å tilby en markedsplass i år som en plattform for innovasjoner og et utgangspunkt for gjenoppbygging av industrien, forteller Nicola Hamann, adm. direktør for Mack Brooks Exhibitions.

 

Over 56.000 besøkende

EuroBLECH-teamet vil kommunisere tett med kunder og partnere i løpet av de kommende ukene og månedene og takker sine utstillere, samarbeidspartnere, leverandører og besøkende for deres støtte i løpet av denne utfordrende tiden. Mer informasjon om Digital Innovation Summit som inneholder detaljer om online presentasjonsteatret for utstillere, video on demand alternativer og matchmaking fasiliteter, vil være tilgjengelig innen kort tid.

Hvert annet år tiltrekker verdens største utstilling for metallplateteknologi arbeidstakere fra industrien fra hele verden. Utstillingen er rettet mot spesialister på alle ledernivåer i små og mellomstore bedrifter så vel som store bedrifter fra alle viktige bransjesektorer. Med en enorm mengde live-maskin demonstrasjoner, er EuroBLECH kjent med internasjonale fagfolk innen metallbearbeiding som den viktigste begivenheten for å finne smarte løsninger og riktige maskiner, utstyr og materialer for selskapene. Hele 56.307 internasjonale handelsbesøkende deltok på forrige messe.

 

For mer informasjon se: www.euroblech.com

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125