23948sdkhjf

Elmia Plåt - den nye arenaen for metallplateindustrien

I løpet av de fire velfylte dagene, som arrangeres i Jönköping 10. til 13. mai, en metallplateutstilling som tilbyr et bredt spekter av maskiner, verktøy og tilbehør for arbeid innen metallindustrien.

Elmia Plåt konsentrerer en omfangsrik stålsektor i samme messe. Det gjør besøket givende og effektivt. Her er en utmerket mulighet til å se det siste av maskiner, utstyr og materialer, samt å ta del i den teknologiske utviklingen, oppdage nye trender og fremtidige innovasjoner. Møt utstillere og leverandører, dele tanker og erfaringer.

Aktuelle workshops
Plåt tilbyr også spennende workshops som adresserer aktuelle problemstillinger innen sentrale områder, som eksempelvis automatisering, miljø, eksport, produksjon og rekruttering.
Elmia Plåt utgjør en fjerdedel av en større gruppe av industriutstillinger som skjer på samme tid. Parallelt med Elmia Plåt går Elmia Svets & Fogningsteknik, Elmia Verktygsmaskiner og Elmia Automation. Messene arrangeres ved siden av hverandre på messesenteret i Jönköping, Sverige, og sammen utgjør de Sveriges nye arena for industrien.

For mer informasjon besøk: www.elmia.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079