23948sdkhjf

LVD med ny 40-tonn elektrisk Dyna-Press kantpresse

LVD har nå utvidet Dyna-Press serien og lanserer en ny 40 tonn modell. Kantpressen har mulighet for knekkelengder opp til 1530 mm, og er utstyrt med fire CNC-kontrollerte akser og LVDs eksklusive TOUCH-B berøringsskjerm.

Dyna-Press serien er utviklet for knekking av små deler. Som de andre kantpressene i Dyna-serien er den nye 40 tonneren utviklet for kostnadseffektiv knekking. Rask akselerasjon og retardasjon av den elektriske servodrevne bommen gir knekkehastigheter på opptil 25 mm per sekund. Det gir flere produserte deler til en vesentlig lavere pris.

Større kraft og økt fleksibilitet

I tillegg til den servodrevne bommen og høyere knekkekraft, har den nyeste Dyna-Press kantpressen imponerende produksjonsmuligheter, i følge LVD. Koblingen av bommen og servomotoren gjør at kraften fordeles helt jevnt over hele arbeidslengden og skal gi svært jevn repeterbarhet og nøyaktighet, pluss fleksibilitet til å behandle et bredere utvalg av deler takket være maskinens presise fire akser.

TOUCH-B berøringsskjerm gir raskt oppsett

Kantpressen er utstyrt med TOUCH-B kontroll som gjør det mulig for maskinoperatøren å utvikle i 2D-design og simulere i 3D-design på en 15 tommer stor berøringsskjerm på en enkel og intuitiv måte. TOUCH-B er også koblet opp mot LVDs offline knekkeprogramvare CADMAN-B for økt fleksibilitet.

Ergonomisk design

Den ergonomiske utformingen gjør at operatøren kan stå eller sitte mens man knekker produkter. Dyna- Press har et selvvatrende system og justerbar høyde på pedalene for komfortabel betjening.

Et allsidig valg

Dyna- press serien har en omfattende serie av øvre og nedre verktøy er utviklet for kantpressene, og gir dermed stor fleksibilitet.

Se mer på www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.267