23948sdkhjf

Secos nye pinnefreser: Øker produktiviteten i flere forskjellige materialer

Seco lanserte nylig to nye solide hardmetall pinnefreser som øker produktiviteten betraktelig og gir svært lang levetid for verktøyet.

Jabro-HFM JHF181 er et utmerket valg for highfeed-fresing i herdet stål og nikkelbaserte legeringer, mens Jabro-Solid2 JS564 og JS565 kommer som et resultat av Secos kontinuerlige fokus på utvikling av verktøy for avansert grovbearbeiding (dynamisk fresing) i en lang rekke materialer, som f.eks. stål, rustfritt stål og titanlegeringer.

Økt sponavgang

Nye Jabro-HFM JHF181 er det nyeste tilskuddet til Secos highfeed-familie, og den gir samme høye produktivitet som andre highfeed-verktøy fra Seco. Disse freseverktøyene øker sponavgangen med inntil 30 prosent sammenlignet med tradisjonelle metoder. JHF181 er spesielt effektiv ved bearbeiding av komplekse deler som krever lange verktøyoverheng og en blanding av flere aksielle og radielle bearbeidingsoppgaver. Det gir inntil 30 prosent lengre levetid for verktøyet enn for andre sammenlignbare pinnefreser ved behandling av ISO H-materialer. Secos nye HXT-belegging gir en sort med stor slitestyrke og hardhet til JHF181, noe som medfører avansert termisk beskyttelse og høy levetid for verktøyet.

Lengre levetid

JHF181 er tilgjengelig i alternativer med to, fire eller fem skjæreegger med diameter fra 2 til 16 mm og lengdealternativer fra 2xD til 7xD. Denne pinnefresen har også gjennomgående kjølekanaler for diameter fra 6 til 12 mm.

De nye Jabro-Solid2 JS564 og JS565 er konstruert for avanserte grovbearbeidingsmetoder, og har 20 prosent lengre levetid på verktøyene enn sine forgjengere, takket være stabile, sylindriske kjerner, polert NXT-belegg og andre funksjoner som gir høy ytelse. JS564 og JS565 gir et relativt høyt radielt inngrep mens de opprettholder høy mating og hastighet ved avansert grovbearbeiding. De positive geometriene på enden av disse to pinnefresene gjør at de fungerer utmerket til aksiell- og spiral-interpolering.

Mindre risk for verktøybrudd

Nye, optimaliserte sponklippere avgir kort spon selv ved bruk av lange skjærelengder, noe som sikrer best mulig sponavgang. Dette er spesielt fordelaktig ved bearbeiding av dype lommer, og det reduserer risikoen for verktøybrudd og for at emner ikke skal bli oppskrapt av lange spon.

JS564 og JS565 er tilgjengelig med fire og fem skjæreegger og i en lang rekke diametere og lengder. JS565 er også tilgjengelig uten sponklippere. Verktøyene JS564 og JS565 er tilgjengelig fra 3 til 20 mm med sylindrisk skaft, og i Weldon innfestning fra 6 til 20 mm. Alle disse alternativene er på lager hos Seco Tools.

For mer informasjon besøk: http://www.secotools.com/jabrohfm

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.081