23948sdkhjf

iTec og Swift Cut med ny maskin for vannskjæring i Norge

Swift-Jet er en meget brukervennlig maskin for vannskjæring, med høy presisjon og et svært fornuftig prisnivå. Tirsdag 6. september ble maskinen lansert i Swift Cuts egne produksjonslokaler i Burton i England.

Swift Cut har de siste sju årene opplevd stor suksess med sine fleksible og brukervennlige plasmamaskiner for verkstedindustrien, mindre produksjonsbedrifter og utdanningsinstitusjoner. Selskapet har vært gjennom en kraftig vekst de seneste årene, fra den spede starten i 2010, frem til i dag, hvor de produserer over 300 maskiner årlig.

Lav inngangsbillett til vannskjæring

6. september lanserte de sin nye Swift-Jet i sine egne produksjonslokaler rett utenfor Burton i England. Swift-Jet er en brukervennlig og prisgunstig vannskjærer. Selskapet har utviklet sin egen teknologi, sammen med sine gode samarbeidspartnere i Hypertherm, Omron og Libellula. iTec er ansvarlig for salget i Norge, og salgssjef i iTec, Ståle Ellingsen er spesielt fornøyd med den nye satsingen hos Swift Cut: - Dette er et høykvalitetsprodukt fra et samarbeid mellom veletablerte produsenter. Swift Cuts nye Swift-Jet kompletterer vårt leveringsprogram ytterligere. Inngangsbilletten til vanskjæring blir nå vesentlig lavere, og veldig overkommelig for mange.

Brukervennlig programvare

Programvaren kommer fra italienske Libellula, og er svært brukervennlig. Programvaren guider deg enkelt steg for steg gjennom prosessen fra tegning til skjæring, og databasen kan enkelt tilpasses egne behov. Programmet benytter en effektiv auto-nesting funksjon som gir lite svinn og god utnyttelse av materialet. Om ønskelig kan man også simulere programmet før det sendes til produksjon. Med en nyttig 3-D simulering i forkant kan man kvalitetssikre eget arbeid.

Høy presisjon på de fleste materialer

Ellingsen forteller videre at vannskjæring med stor fordel kan brukes ved produksjon som krever høy presisjon og fleksibilitet, og det er lave kostnader til slitedeler og service. - Dette er et maskinkonsept for små- og mellomstore bedrifter, med skjærering i ett skift. Vannskjæring kan benyttes på de fleste typer materialer - alt fra metaller til mat, via plastikk, stein, papir, tekstiler og gummi - og kan også tilpasses de fleste spesialiserte løsninger. Det er et godt alternativ til termiske skjæreprosesser i henhold til 1090. Her er det Ingen varmepåvirkning og minimalt vinkelavvik. Et veldig interessant produkt for oss, sier Ellingsen.

Allsidig maskin – Dette er en meget allsidig maskin som kan løse mange utfordringer. I tillegg er prisen lav – trolig vil den havne på ca. en million kroner. Det er en utrolig gunstig pris for en slik maskin, og vesentlig lavere enn tilsvarende fra andre produsenter, sier Ellingsen. – Vi har stor tro på at Swift-Jet vil være interessant i det norske markedet. For mer informasjon besøk: www.itec.as og http://swift-cut.no/

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078