23948sdkhjf

Tungaloy utvider hjørnefresserien TungTri

Tungaloy kommer med en utvidelse av TungTri-hjørnefreseserien med nye skjær for maskinering i ikke-jernholdig metall.

TungTri er en hjørnefreseserie utstyrt med triangulære skjær med tre skjæregger. Kjent for sin gode verktøyøkonomi og vibrasjonsdempende egenskaper er TungTri serien en vinner i de fleste freseoppgaver, ifølge produsenten.

God totaløkonomi

Av hensyn til miljøet reduseres vekten på biler for å spare drivstoff og minske CO2-utslipp. For å oppnå vektreduksjon blir tradisjonelle deler som tidligere ble laget i stål, nå produsert i ikke-jernholdige metaller som aluminium.

Bruk av høye maskinparameter er typisk for maskinering i ikke-jernholdig metall, men er også kjent for å skape vibrasjoner. Dette kan føre til ødeleggelse av verktøyet som igjen markant senker fortjenesten i produksjonen. For å imøtegå dette problemet tilbyr Tungaloy en serie skjær for pålitelig fresing i ikke-jernholdige metall.

Den nye TungTri skjær geometrien for maskinering i ikke-jernholdig metall er utstyrt med en sponbryter som sørger for myk sponavgang, og som øker overflatekvaliteten.

Skjæret har en unik multitrinn-konfigurasjon som sørger for optimal skarphet på skjærkanten, samt robusthet. Skjæret er tilgjengelig i KS05F, en submikronkorn, ikke-belagt presset hardmetall-kvalitet for overlegen skarphet og styrke.

Økonomien og de høye ytelsene på TungTri sine nye skjær, vil øke produktiviteten og lønnsomheten i alle ikke-jernholdige applikasjoner. TungTri-freseserien kan dermed kombineres med skjær for alle materialkategorier fra aluminium til herdet stål, en unik fleksibilitet med unik totaløkonomi.

For mer informasjon se: www.tungaloy.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063