23948sdkhjf

Viktig tema på Autonomikonferansen 2018

Industrien og samfunnet står overfor mange utfordringer når mennesker og maskiner i økende grad kobles til hverandre. NFEA – Norsk Forening for Elektro og Automatisering arrangerer Autonomikonferansen i Kristiansand den 20. og 21. mars. Her blir det mange spennende foredrag.

Det globale økosystemet av tilkoblede mennesker og digitale enheter stiller nye krav til tillit. På denne reisen opplever vi økt anvendelse av mange spennende teknologier. En av disse er Blockchain. Blockchain representerer et nytt skifte i hvordan informasjon deles uten at det er behov for en administrator. Selv om ikke noen systemer er 100 prosent sikre, er Blockchain en av de sikreste vi har i dag. Det faktum at vi automatisk kan verifiserer enhver endring i systemet, sørger for at vi til enhver tid er trygge og sikre på at vi sitter på oppdatert og verifisert informasjon. I samspill med andre teknologier er mulighetene mange.

Må tenke nytt

Autonomi konferansen 2018 setter fokus på industrieffektivitet, enten det eksempelvis er autonome farkoster eller automatisk borekontroll. Konferansen setter søkelys på neste generasjon kunstig intelligens og «big data». Den digitale transformasjon viser at det ikke er tilstrekkelig å digitalisere dagens tjenester og prosesser. Vi må tenke nytt og løse våre samfunnsoppdrag på nye måter. Derfor vil deltakerne få en praktisk innføring i hvordan blockchain-databaser kan styres autonomt for å utveksle informasjon mellom ulike parter.

For program og påmelding se: https://web2.nfaplassen.no/arrangementer/autonomi2018/

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062