23948sdkhjf

Ny nordisk aktør innen additiv produksjon

Addinor, som er et nytt varemerke som spesialiserer seg på løsninger innen additiv produksjon, annonserer nå sin offisielle lansering. Ved å videreføre ekspertisen og engasjementet som ble bygd opp innenfor PLM Group, står Addinor i dag frem og fortsetter deres reise som et individuelt varemerke.

Produksjonsbransjen har i løpet av de siste årene utviklet seg betraktelig i Norden. Det har vært et behov for å tilpasse seg teknologiske nyvinninger og forstyrrelser av forsyningskjeder. Introduksjonen av Addinor på markedet sikrer kontinuitet i arbeidet de har utført de siste 10 årene under PLM Group, og vil forbedre deres egenskaper som en verdifull ressurs for bedrifter som ønsker å utforske og iverksette additive produksjonsteknologier.

Fokus på kundene

Gøran Jenssen, Addinor’s visepresident, forklarer hvordan Addinor kommer til å etablere seg som eget varemerke:

- Vi har lenge vært den eneste nordiske partneren innen additiv produksjon med svært omfattende ekspertise. På grunn av dette har vi utviklet oss til den pålitelige representanten for Markforged, HP, 3DSystems og Dyemansion. Dette understrekes videre av vår dype forståelse av markedet og behovet til våre partnere og kunder.

Videre forteller Jenssen at:

- Addinor har utrolig ekspertise og evner innen additiv produksjonsteknologi. Med fokus på kundesentriske løsninger og med industriledende ekspertise for hånden, dedikerer Addinor seg til å hjelpe bedrifter utforske nye horisonter, finne nye muligheter og oppnå produksjonsmål raskere og mer kostnadseffektivt gjennom løsninger innen additiv produksjon. Denne tilnærmingen understreker den praktiske verdien Addinor kommer til å tilføre produksjonsbransjen.

Vise potensialet

- Hos Addinor ønsker vi å teste grensene for det som er mulig innen additiv produksjon, sier Christoffer Wester, salgssjef hos Addinor, og fortsetter:

- Vår lansering representerer er del av en strategi for å gi kundene våre avanserte løsninger innen additiv produksjon, og dekke behov fra prototyping til produksjon av deler som møter deres kriterier. I tiden fremover kommer det til å være viktig for oss å engasjere oss med produksjonsbedrifter i Norden, og vise potensialet til additiv produksjon gjennom vårt Innovation Center.

For mer informasjon se: www.addinor.eu

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094