23948sdkhjf

CoroDrill 860 med -SD-geometri for sikker korthullsboring

Sandvik Coromant lanserer et bor i massivt hardmetall som er optimert for boring i nikkelbaserte HRSA-materialer, med en standard boredybdekapasitet på opptil 8×D.

 

CoroDrill 860 med -SD-geometri gir ifølge produsenten konsistens og forutsigbar levetid med høy hullkvalitet, noe som er særdeles viktig i industri med ekstremt høye krav og prosesser for kvalitetssikring — som i luftfartsindustrien.

 

Høy ytelse

Nåværende strategier for boring av motordeler av nikkellegeringer til luftfart, der prosessikkerhet er helt avgjørende, kan ikke oppfylle kravene fra industrien, og maksimal levetid for verktøyene kan ikke oppnås med disse. Nye CoroDrill 860 med -SD-geometri, som er utviklet spesielt for førsteklasses maskinering av nikkellegeringer, gjør det.

- CoroDrill 860 med -SD-geometri er et pålitelig bor som garanterer svært høy ytelse og prosessikkerhet i varmebestandige superlegeringer, uttaler Robert Smith, Offer Manager for Hole Making and Composites hos Sandvik Coromant.

En kombinasjon av flere viktige egenskaper bidrar til den høye ytelsen i HRSA-materialer. Den første er den unike kvaliteten, S2BM, en kombinasjon av finkornet sementert karbidsubstrat, et PVD-belegg med flere lag og etterbehandling sørger for maksimal levetid. I tillegg til en geometri med optimerte klaringsvinkler, svært kontrollert skjærekantutførelse, rilleform, hjørnefas og dobbel kant — resultatet er et bor som ifølge produsenten garanterer svært høy ytelse og prosessikkerhet.

 

Pålitelig bor

Omfattende designutvikling av produkttester i flere forskjellige HRSA-materialer har vist at CoroDrill 860 med -SD-geometri har konsistent ytelse i 3, 5 og 8×D-operasjoner og gir svært god maskineringsstabilitet og prosessikkerhet. Dette gir mulighet til mer pålitelig prosessplanlegging og kostnadsberegning ved estimering av levetid for verktøyet og gjennomføring av analyse av kostnad per enhet.

- Kundene kan være sikre på at CoroDrill 860 med -SD-geometri er et pålitelig bor som garanterer høy ytelse og prosessikkerhet, med svært lang levetid og dermed reduserer kostnaden per hull og komponent, sier Robert og legger til:

- CoroDrill 860 med -SD-geometri er boret de kan stole på for verdifulle komponenter.

 

For mer informasjon se: www.sandvik.coromant.com

Kilde: Sandvik Coromant

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125