23948sdkhjf

Kyocera Unimerco med nye dreieskjær til stål

Kyocera har lansert en nyutviklet serie av dreieskjær som er spesielt utviklet til stabil og allsidig bearbeiding av stål.

 

CA115P og CA125P gjenkjennes på fargene sort og gull, og er CVD-belagt hardmetall-substrat, som ifølge produsenten gir en imponerende slite- og bruddstyrke, som er velegnet til de fleste applikasjoner.

Den unike kombinasjonen av belegg og substrat skal sikre en stabil produksjon samt en forutsigbar og ekstra lang levetid, som betyr at denne serie også er velegnet til bearbeiding i serieproduksjon.

 

Øker bunnlinjen

Skjærene finnes i både negative og positive varianter, og med et stort utvalg av sponbrytere, skal man være sikret god og stabil sponkontroll under mange forskjellige forutsetninger. Skjærserien, som ifølge produsenten har en imponerende slite- og bruddstyrke, sikrer bearbeiding med lave skjærekrefter, samt effektiv og maksimal produktivitet. Den forutsigbare og lange levetid betyr at skjærene med fordel kan brukes i en automatisert produksjonslinje, manuelt tilsyn kan minimeres, og samtidig kan maskinkapasiteten frigis.

- På bakgrunn av det store applikasjonsområdet, og den ekstraordinære lange levetiden betyr det at du kan frigi ressurser og ha lavere antall skjær på lager. På den måten kan du redusere dine enhetsomkostninger, og ikke minst øke bunnlinjen, uttaler Christoffer Sørensen, salgsingeniør i metalldivisjonen hos Kyocera Unimerco Tooling AS.

 

CVD beleggteknologi

Kyoceras nye CVD-belegg er en innovativ beleggteknologi som består av flere forskjellige tynne lag. Et av disse lagene er en unik Alumina-film, som Kyocera har utviklet, og denne spesielle sammensetningen gjør at skjæret bevarer sin skarphet samtidig som at det ifølge produsenten oppnås en ekstrem slite- og bruddstyrke. I kombinasjon med skjærets hardmetallsubstrat oppnås ifølge produsenten en levetid som er opp til fire ganger lengre sammenlignet med konvensjonelle dreieskjær til stål. Skjærenes egenskaper gir muligheten til å velge å prioritere ekstraordinær lang stand tid, eller å øke produktiviteten ved hjelp av høyere skjæredata.

 

P-seriens PP, PQ, PG, PH og PMG-sponbrytere

Serien finnes med et stort utvalg av sponbrytere til mange applikasjoner og bearbeidingsforhold. P-serien, som er særlig gode sponbrytere spesielt til stål, omhandler både positive og negative varianter som er beregnet til alt fra grov- til planbearbeiding. Hver sponbrytertype har sin unike styrke, og er for eksempel finnish-orientert, stabilitetsorientert eller er utrustet med særlig sterke skjæreegger for slag, eller med en nyutviklet Wiper-geometri som er velegnet til høy produktivitet.

PMG-sponbryteren, som er en nyhet i serien, er utformet til et bredt applikasjonsområde, og egner seg spesielt til medium til grove applikasjoner. PMG har ifølge produsenten, som de øvrige variantene i serien, suveren slitestyrke og lang stand tid, arbeider med lave skjærekrefter og presterer fremragende med en meget god sponkontroll.

 

For mer informasjon se: www.kyocera-unimerco.com

Kilde: Kyocera Unimerco

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.644