23948sdkhjf

Stansesaks med manuell trippelstansing

Gekas hydrauliske stansesakser fra Hydracrop-serien kjennetegnes ved å være svært allsidige maskiner med kapasitet til å transformere alle typer stålprofiler og flate stenger. Modellen Hydracrop 110PD har trippelt stansehode.

 

Hydracrop-serien består av hydrauliske stansesakser med to uavhengige sylindre, som kan oversettes til to samtidige arbeidsstasjoner, begge med god hastighet generert av en kraftig hydraulisk enhet. To operatører kan jobbe med dem samtidig, noe som øker produksjonskapasiteten til et verksted eller en fabrikk betraktelig.

 

Fem arbeidsstasjoner

Hver av disse hydrauliske stansesaksmodellene er utstyrt med fem arbeidsstasjoner. I en av de uavhengige sylindrene kan man jobbe med prosessene hullstansing, flattjernsaks, stangstålklipping, klipping av vinkeljern og utklinkerenhet. Her kan man kutte runde eller firkantede stenger, kutte flatstav eller plater, eller skjære profiler samt kutte vinkler med forskjellige helninger, og skjære hakk, som kan være trekantede eller rektangulære.

 

Manuell trippelstansing

I den andre uavhengige sylinderen finner vi stansestasjonen. I dette tilfellet er den utstyrt med en manuell trippel stansevelger. Denne velgeren er plassert over stansestasjonen og lar operatøren betjene hvilken som helst av de tre stansene til trippelstansestasjonen. Ved å gi dette tre forskjellige stanser kan man unngå å måtte endre stansen hver gang man trenger en annen diameter eller form. Dette øker produktiviteten og presisjonen ved stansearbeid betraktelig.

 

Skjærebord med føringer

De flate skjære- og klippestasjonene er utstyrt med skjærebord med føringer i millimeter som letter posisjoneringen av delene på hvert arbeidsbord. Ved flatstavskjæring kan føringene orienteres for å oppnå forskjellige skjærevinkler.

 

Stort utvalg av tilleggsutstyr

Det finnes et stort utvalg av tilleggsutstyr som er tilgjengelig for de tosylindrede hydrauliske stansesaksene fra Hydracrop-serien. Dette tilbehøret gir Hydracrop 110PD større allsidighet. Tilgjengelig er ulike verktøy for å lage hakk (som rørformede eller trekantede), kniver for kutting av U- og I-profiler, eller den elektriske stopperen som gir større presisjon og produktivitet i kutteoperasjoner for flate stenger og profiler.

 

Fem ulike effektnivåer

Hydracrop-serien med tosylindrede hydrauliske stansesakser er tilgjengelig i fem forskjellige effektnivåer, fra 550 til 2200 kN. De dekker dermed behovene til et bredt spekter av sektorer, fra ankre eller kjeleproduksjon, til høyspenttårn, oljeplattformer eller utviklingsarbeid. SD-versjonen av Hydracrop-serien har også en ramme med dypere hals og en struktur som er egnet for platearbeid.

 

For Mer informasjon se: www.geka-group.com og www.meidell.no

Kilde: Geka

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094