23948sdkhjf

Meidell på plass på EMO

- EMO 2023 nærmer seg og vi gleder oss stort til messe, sier Asgeir Bakken, daglig leder hos P. Meidell AS.

 - Vi vil være godt representert i messehallene alle messedagene, og har også med oss en gruppe kunder på turen. Vi har tradisjonelt mange av våre agenturer representert på EMO, så det blir travle dager med leverandør- og kundemøter i mange av messehallene, forteller Bakken.

 

Bredt modellutvalg

Bomar vil blant annet vise ulike saganlegg med smarte løsninger rundt materialhåndtering. Bomar er produsent av båndsager og sirkelsager og er ifølge forhandler det klart mest solgte sagmerket i Norge gjennom flere årtier. Årsaken skal være høy kvalitet, fleksibilitet og et bredt modellutvalg med alt fra lette mobile manuelle båndsager til automatiske CNC-styrte saganlegg kjennetegner sortimentet.

 

Flere nyheter

Tyske Kaltenbach, ledende produsent av automatisert stålbearbeidingsutstyr, stiller med en stor stand med flere nyheter. Kaltenbach setter standarden for produktivitet og reduserte produksjonskostnader ved bearbeiding og foredling av konstruksjonsstål, og deres maskiner er utviklet for å maksimere produktivitet, spare tid og redusere kostnadene i alle ledd av produksjonen.

 

Innovativ automasjon

- Spennende blir det også å se østerrikske EMCOs stand denne gangen, mener Bakken, og fortsetter:

- EMCO har gjennomført en omfattende designendring de siste årene, og vil blant annet i år vise frem flere store maskiner sammen sitt heleide datterselskap MECOF på messen. I tillegg til fokus på ergonomi, har dette også resultert i et bredere utvalg av maskiner og tilpassede løsninger, som også inkluderer innovative automatiseringskonsepter.

 

Besøk EMO!

- Videre vil vi være til stede hos den tyske sagbladprodusenten Wikus som er verdensledende med sine høykvalitets båndsagblader, og hos Halter som leverer CNC-roboter for automatisering av produksjonsserier fra 10 til 1000 arbeidsstykker og er kompatible med alle CNC-dreiebenker og –fresemaskiner, for å nevne noen, sier Bakken.

Av andre Meidell-agenturer på messen som har annonsert spennende produktnyheter, kan blant annet nevnes Quaser (maskineringssentere), Sunmaster (dreiebenker), Fermat (bor- og freseverk) og Darex (borslipere).

- Vi håper flest mulig fra norsk metallindustri tar seg tid til å besøke EMO for å få med seg hva som rører seg av nyheter innen effektivt produksjonsutstyr og for inspirasjon til å utvikle sin virksomhet for fremtiden. Og, om vi kan bistå på veien, gjør vi svært gjerne det, avslutter Bakken.

 

For mer informasjon se: www.meidell.no

Kilde: Meidell

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094