23948sdkhjf

Raskere stansing fra Axeco

Den nye automatiske stansemaskinen fra Axeco; EcoCut v8.2, er utviklet for effektiv produksjon av ulike typer ventilasjonspaneler og profiler. Den er velegnet for bearbeiding av kobber, aluminium, rustfritt stål og sinkbelagte metaller.

 

Den nye modellen har programmerbart fremtrekk som løser nye oppgaver, sammenlignet med standardversjonen. Den har nå også mulighet for rotering av verktøy i lengderetning.

EcoCut-familien av automatiske stansemaskiner er utviklet fra en rekke applikasjoner. For første gang var håndverkeren i stand til å bruke en helautomatisk og transportabel stansemaskin med høy stanseytelse for et lite sett volum. EcoCut automatiske stansemaskin stanser stål og ikke-jernholdige metallplater med en tykkelse på opptil 1,5 mm med en syklushastighet på maks 180 slag per minutt. Den automatiske matingen er fritt justerbar.

 

Fordeler

Det er P. Meidell AS som forhandler EcoCut, fra den tyske produsenten Axeco, og de promoterer maskinen med disse fordelene:

Det er standardverktøy for opptil 0,8 mm rustfritt stålplate, 1 mm stål og 1,5 mm aluminium og kobberplate. Maskinen gir høy fleksibilitet ved bruk direkte på arbeidsstedet. Standardmaskin har 120 slag pr. min (variabelt), båndbredde fra 50 til 280 mm (kan økes på forespørsel). Maks stanseavstand er 35 mm (variabel), maks verktøydiameter: 60 mm, lufttrykk: 2-5 bar (mekanisk/manuell versjon er også tilgjengelig). Effekt: 1,5 kW 230V.

EcoCut v8.2 kan leveres med stativ, samt verktøy etter egne mål innenfor maskinens fysiske begrensninger.

 

For mer informasjon se: www.meidell.no og www.axeco.de

Kilde: P. Meidell

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08