23948sdkhjf

Aamodts Blikk & Ventilasjon med Bodor i7 fiberlaser

Aamodts Blikk & Ventilasjon skreddersyr heldekkende metallfasader og beslag til alle typer tak, bygg og boliger. De kan levere komplette løsninger i stål, aluminium, sink eller kobber. Nylig ble en Bodor i7 fiberlaser levert og installert fra Maskinagenten AS.

 

Aamodts Blikk & Ventilasjon utfører alle typer blikkenslagerjobber og skreddersyr heldekkende metallfasader og beslag til alle typer tak, bygg og boliger. I tillegg leverer vi alt innen ventilasjon, samt har egen avdeling med stor, faglig kompetanse som prosjekterer anlegg, utfører filterbytter og driver vedlikehold.

 

Valgte Bodor

- Fordi våre arbeidsoppdrag kan være så varierte var vi på utkikk etter er en laserskjæremaskin som er enkel å bruke og som kan sikre oss høy produktivitet, sier Arnfinn Aamodt, daglig leder hos Aamodts Blikk & Ventilasjon.

- Det er hard konkurranse i markedet, og vi ønsker å være i forkant. Skal vi være konkurransedyktige, så må vi være effektive og jobbe med moderne teknologi. Som blikkenslagerbedrift konkurrerer vi med andre tynnplatebedrifter, og på tynnplatefronten er det en god del bedrifter som allerede benytter laserteknologi. Etter å ha orientert oss godt i markedet, falt valget på Bodor i7, en fiberlaser vi tror er midt i blinken for oss, forklarer Aamodt videre.

 

Enkel betjening

- Bodor i7 er en kompakt fiberlaser med arbeidsområde på 1500x3000 mm. Den er konstruert slik at all skadelig røyk og stråling fra skjæreprosessen er fullstendig isolert inne i kabinettet. Den skaper dermed et trygt arbeidsmiljø rundt maskinen, som både operatør og ansatte kan bevege seg trygt i. Maskinen er utstyrt med Bodors egen programvare som sikrer enkel og intuitiv betjening av maskinen, forklarer Eddy Authen, daglig leder hos Maskinagenten.
Brukergrensesnittet støtter inntasting av mange filformater, utfører automatisk nesting og har intelligent identifikasjon av kanter, samt en automatisk posisjoneringsfunksjon. Maskinen oppfyller også CE- og ETL-standardene.

 

Interesse for fiberlaser

- Før vi leverte denne fiberlaseren til Aamodts Blikk & Ventilasjon, hadde vi gleden av å vise maskinen på Ventistål Arena, en messe for blikkenslagere og ventilasjonsbedrifter. Det var veldig moro å vise frem en så stor maskin på en messe her hjemme, og det var første gang det ble vist en fiberlaser på en norsk blikkenslagermesse, forklarer Authen videre.

- På messen på Gardermoen var det stor interesse for maskinen og vi opplever en økende interesse for fiberlasere hos norske blikkenslagere. Stadig flere blikkenslagere går til anskaffelse av en fiberlaser. De moderniserer seg, og de ser muligheter, ikke bare innenfor blikk og ventilasjon, men også innenfor tykkere plater og nisjeprodukter. Med ny teknologi kan bransjen gå mer i retning av mekanisk industri, avslutter Eddy Authen.

 

For mer informasjon se: www.maskinagenten.no og www.aamodtblikk.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094