23948sdkhjf

Seco med ny serie endefreser

For å møte utfordringene med vanskelige og ustabile maskineringsforhold forårsaket av lange verktøyoverheng, har Seco JS754 Stub Series endefreser korte fremspringslengder som maksimerer verktøyverdien samtidig som skal øke verktøyets levetid med 20 til 40 prosent.

 

Den nye endefresen er konstruert for frese-dreie- og flerfunksjonmaskiner og har den bransjeutprøvde JS754-skjæregeometrien og det unike HXT-belegget for maskinering med høy ytelse. Denne utformingen gjør Seco JS754-serien ideell for vanskelige bruksområder som involverer ISO M (rustfritt stål) og S (varmebestandige superlegeringer og titan) materialer. Den kortere lengden på JS754 Stub gir styrke og vibrasjonskontroll for økt verktøystabilitet ved maskinering med hoved- eller underspindler, samt med fresehoder og drevne verktøy.

 

Minimum klaring

Mange CNC-freser og flerfunksjonmaskiner er konstruert med et begrenset bearbeidingsareal som kan hindre bruken av lengre endefreser. JS754 Stub-seriens korte fremspringslengder krever mindre plass i under- eller 2. spindlene til disse maskinene. Denne endefresserien gir bevegelsesfrihet til å enkelt manøvrere rundt arbeidsstykker med økt verktøystabilitet i disse trange arbeidsområdene, noe som lar brukerne maksimere fordelene som frese-dreie- og flerfunksjonmaskiner tilbyr, inkludert kortere oppsettider og forbedret delkvalitet.

JS754 Stub-serien tilbys i både fas- og hjørneradiuskonfigurasjoner i diameter fra 3 mm til 16 mm og er tilgjengelig i sylindriske og Weldon-skaft.

 

Fleksibilitet

- Innenfor alle produksjonssegmenter, spesielt generell maskinering og romfart, fortsetter produksjonsmiljøet med høy miks/lavt volum (HMLV) å drive behovet for automatisering og effektivitet, som oftest oppnås gjennom frese-dreie- og flerfunksjonmaskiner, sier Rob Mulders hos Seco Tools.

- JS754 Stub-serien bidrar med betydelig fleksibilitet for produksjonen av, som disse flerbruksmaskinene tilbyr, mener Mulders.

 

Redusert avfall

På grunn av sin kortere skjærelengde gir JS754 endefreser fullt skjærinngrep langs hele verktøyets lengde. Dette maksimerer skjærekantbruken, noe som bidrar til å redusere karbidavfall for forbedret effektivitet og økt bærekraft.

 

For mer informasjon se: www.secotools.com

Kilde: Seco Tools

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109