23948sdkhjf

LM maskin viser nye VacuMaster Charge

Nye VacuMaster Charge fra Schmalz er siste tilskudd til VacuMaster-familien, og det første vakuumåket med batteridrift for innendørs bruk, med kapasitet inntil 750 kg.

 

VacuMaster er hovedbenevnelsen for serien med vakuumåk for håndtering av alle mulige lufttette plateemner, eksempelvis glass, plast og metall.

Den kan enkelt flyttes mellom ulike arbeidsstasjoner i bedriften, da det ikke er nødvendig med strømtilførsel på hvert enkelt sted. I kombinasjon med traverskran høyt oppunder taket slipper man også å tenke på kabeltrommel og strømtilførsel som eksempelvis må følge kroken - nå er det bare å hekte åket i kroken og komme i gang med arbeidet.

 

Effektiv og energibesparende

Batteriet, Litium-ion 24V, lades opp fra strømnettet via medfølgende lader. Ved behov for kontinuerlig drift over flere skift, kan forhandler LM maskin levere med et utskiftbart batteri som ekstrautstyr. Vakuumet genereres av fire membranpumper, og oppnår et totalt evakueringsvolum på 8 m³/t. Rask evakuering av luft i slanger og sugekopper gir effektiv håndteringssyklus - og en mer effektiv hverdag. Åket er også utstyrt med vakuumkontroll som betyr at membranpumpene stanser så snart tilstrekkelig vakuumnivå er oppnådd og det videre arbeidet med fastsuget emne er helt uten støy, noe som er positivt for arbeidsmiljøet og energibesparende i tillegg.

 

Fleksibel

VacuMaster Charge har i likhet med de andre vakuumåkene i serien stor fleksibilitet. Justerbare sugekopper på tverrbommer, som igjen er justerbare på hovedbommen, er standard. Hovedbom og tverrbommer i standardlengder eller levert på mål i forhold til emnets format om ønskelig. Vakuum på/av via manuell sleideventil på operatørhåndtaket, manometer og akustisk sirene. Manuelle stengeventiler for individuell avstenging av sugekopper er også et alternativ.

Vakuumåkene kan også leveres med påmontert parkeringsstativ som muliggjør plassering på gulv nær sagt hvor som helst og til enhver tid det måtte være nødvendig å sette fra seg åket for annen bruk av talje ev. kran.

 

For mer informasjon se: www.lm-maskin.no

Kilde: LM maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078