23948sdkhjf

LM Maskin på plass i nye lokaler i Oslo

LM maskin er importør av løfteverktøy fra solide tyske produsenter som Heinrich de Fries (HADEF), vakuumløftere fra Schmalz og teknisk kunststoff fra Murtfeldt. Nylig flyttet de inn i moderne lokaler på Rommen i Oslo.

 

- Det er kun kort tid siden vi var på flyttefot forrige gang, og det siste året har vist oss viktigheten av smidige lokaler, forteller Jan Erik Kalvsjøhagen, daglig leder hos LM maskin.

- Etter bare et år i våre forrige lokaler innså vi at vi trengte mer plass, og fremfor alt et sted hvor det å bruke heis ikke var nødvendig. Her i våre nye lokaler har vi fått alt vi ønsker oss, fortsetter Kalvsjøhagen.

 

Større og bedre

LM Maskin har nærmere fire ganger så stort lager i forhold til tidligere, og veien inn til bedriften er rett fra bakkeplan.

- Vi har mange litt lange produkter, og det å kunne ta de rett inn og legge det på riktig sted gjør oss raskere både inn på lager og ut igjen. De nye lokalene er også store nok til at vi kan ha et skikkelig demorom hvor kunder kan komme og prøve produktene de vurderer. Det å vise i praksis hvor mye lettere løftehverdagen med produkter fra Hadef og Schmalz kan bli vet vi er en god styrke for oss, og et demorom er noe våre kunder har savnet den siste tiden, forklarer Kalvsjøhagen.

Størrelsen på de nye lokalene gjør også at bedriften kan lagerføre vesentlig mer, og dermed være veldig mye raskere i forhold til leveringstid.

- Vi gleder oss stort over å endelig være på plass i disse lokalene, og det at vi både har gode parkeringsmuligheter og ligger tett på T-bane gjør det enkelt for våre kunder å besøke oss, avslutter Kalvsjøhagen.

 

For mer informasjon se: www.lm-maskin.no

Kilde: LM Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078