23948sdkhjf

PR Maskin med nytt agentur: Magswitch løfte og holdeteknikk

Nylig la PR Maskin AS en ny leverandør i sin produktportefølje; amerikanske Magswitch. Løsningene fra dette selskapet er foruten løfteteknikk også ulike systemer for holding og støtte til produksjonsprosesser i mange ulike bransjer.

 

Magswitch Technology, med hovedkontor i Colorado, USA, er ledende innen magnetisk teknologi. Fra innledende utvikling, design og engineering til produksjon, ferdigstillelse og distribusjon, har Magswitch banet vei for innovasjon i flere bransjer over hele verden.

 

Stor bredde

Magswitch patenterte teknologi er svært allsidig og har bruksområder i en rekke bransjer. Selskapet har utviklet seg fra å produsere magnetiske verktøy til å utvikle innovativ teknologi for å øke sikkerhet, produktivitet og hastighet i bransjer som sveising, fabrikasjon, automasjon, robotisering, produksjon, tungindustri, trebearbeiding og mer.

 

Kundetilpasset

Magswitch-produktene er konstruert og utformet for å øke produktiviteten, skape en trygg arbeidsplass, redusere nedetid og øke hastigheten. Produktene er ulike de fleste konkurrentene på markedet. Magswitch tilbyr også skreddersydde løsninger for å passe bedriftens behov.

 

Priser og info finner du på www.prmaskin.no

Kilde: PR Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
iTec overtar Weld Heat Service
Bertel O. Steen overtar Ege-Gruppen
Hytorc med lasermerking
Kyocera Unimerco KBN020 med nytt belegg
Årdal Maskinering i gang med AM-reparasjoner
Fronius med CWC-D cobotsveisecelle
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Tungt

Send til en kollega

0.141