23948sdkhjf

PR Maskin med nytt agentur: Magswitch løfte og holdeteknikk

Nylig la PR Maskin AS en ny leverandør i sin produktportefølje; amerikanske Magswitch. Løsningene fra dette selskapet er foruten løfteteknikk også ulike systemer for holding og støtte til produksjonsprosesser i mange ulike bransjer.

 

Magswitch Technology, med hovedkontor i Colorado, USA, er ledende innen magnetisk teknologi. Fra innledende utvikling, design og engineering til produksjon, ferdigstillelse og distribusjon, har Magswitch banet vei for innovasjon i flere bransjer over hele verden.

 

Stor bredde

Magswitch patenterte teknologi er svært allsidig og har bruksområder i en rekke bransjer. Selskapet har utviklet seg fra å produsere magnetiske verktøy til å utvikle innovativ teknologi for å øke sikkerhet, produktivitet og hastighet i bransjer som sveising, fabrikasjon, automasjon, robotisering, produksjon, tungindustri, trebearbeiding og mer.

 

Kundetilpasset

Magswitch-produktene er konstruert og utformet for å øke produktiviteten, skape en trygg arbeidsplass, redusere nedetid og øke hastigheten. Produktene er ulike de fleste konkurrentene på markedet. Magswitch tilbyr også skreddersydde løsninger for å passe bedriftens behov.

 

Priser og info finner du på www.prmaskin.no

Kilde: PR Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078