23948sdkhjf

Sandvik Coromant med nye digitale opplæringsøkter

Skjæreverktøyspesialisten Sandvik Coromant har lansert en ny serie opplæringsøkter innen Digital Live Machining (DLM). Øktene arrangeres virtuelt fra Sandvik Coromant-sentrene, et globalt nettverk av anlegg som er utstyrt med det aller nyeste innen maskineri og teknologi. DLM-øktene leverer live maskinering og undervisningsopplegg, pluss interaktive samtaler med ingeniøreksperter.

 

DLM-økter har vært organisert av Sandvik Coromant i en årrekke, på grunnlag av organisasjonens omfattende maskineringskunnskap og selskapets globale nettverk av Sandvik Coromant-sentre. Verktøyprodusenten melder at sentrene er fysiske anlegg med svært dyktige ingeniører og teknikere som har dyptgående ekspertise innen metallskjæring og maskineringsteknologi. Hensikten med de digitale øktene er å gi deltakere fra hele verden tilgang til denne rike kunnskapen og å hjelpe produsenter og maskinfabrikker å optimere metallskjæringsprosessene, spare energi, forbedre produktiviteten og redusere kostnadene.

Sentrene er plassert i viktige markeder, blant annet USA, Mexico, Brasil, Sverige, India og Kina. Tilbudet om virtuelle opplæringsøkter i form av DLM faller sammen med innvielsen av flere nye Sandvik Coromant-sentre, blant annet et nytt toppmoderne anlegg som ble åpnet i Storbritannia i mai 2023.

 

Vil oppnå bedre resultater

- Kunder fra hele verden har nå tilgang til de nyeste digitale opplæringsverktøyene fra Sandvik Coromant. Historisk sett har disse øktene vært svært vellykkede for å formidle til kundene våre kunnskapen og verktøyene de trenger for å bevare forspranget i konkurransen, og ettersom listen over Sandvik Coromant-sentre blir stadig lengre, får vi enda bedre muligheter til å dele denne kunnskapen, forklarer Helen Blomqvist, administrerende direktør for Sandvik Coromant, og legger til: 

- Vi er overbevist om at økt tilgjengelighet til disse øktene vil hjelpe kundene våre i arbeidet med å optimalisere metallskjæringsprosessene og oppnå enda bedre resultater.

 

Bedre miljøavtrykk

Det nye programmet med virtuelle økter blir tilgjengelig på flere språk og i flere tidssoner, slik at produsenter og maskinverksted fra hele verden kan delta.

- Det å få kontakt med mulige deltakere fra deler av verden som ikke dekkes av Sandvik Coromant-sentre er særlig viktig — ikke minst for kunder som arbeider med bærekraft og energisparing som mål, fortsetter Blomqvist.

- Optimering av metallskjæring kan utgjøre en betydelig forskjell når det gjelder miljøavtrykket til en forretning, og våre tekniske eksperter ønsker å dele denne kunnskapen vidt og bredt gjennom våre DLM-økter.

I tillegg til DLM-øktene tilbyr Sandvik Coromant-sentrene en rekke tjenester, blant annet verktøyløsninger, anvendt teknologi og opplæringsprogram.

 

 

For mer informasjon se: www.sandvik.coromant.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156