23948sdkhjf

Rimeligere automasjon med LVD D-Cell

LVD introduserer D-Cell, den mest konkurransedyktige prisene robotknekkecellen til nå. D-Cell gjør robotknekking til et enkelt valg for platebearbeidende bedrifter av alle størrelser og kapasiteter.

 

Systemet kombinerer en 50-tonns hydraulisk kantpresse med Kuka industrirobot og LVDs unike programmeringsprogramvare.

 

Lett å rettferdiggjøre

Med D-Cell gjør LVD knekkeautomatisering til en investering som ifølge produsenten lett kan rettferdiggjøres. Ettersom produsenter ser etter å balansere kostnader, kvalitet, prosessflyt og smidighet, tilbyr D-Cell fleksibiliteten til å håndtere produksjon av et bredt spekter av deler på en rask måte, i varierende partistørrelser og til en «minimal» kostnad.

 

Allsidig knekking

I hjertet av D-Cell er den allsidige PPED kantpressen. En enkel, kostnadseffektiv utforming gjør PPED praktisk og enkel å bruke for en rekke knekkejobber. Den stive konstruksjonen, den sveisede rammen i ett stykke, og det servostyrte hydrauliske systemet, sikrer konsistente knekkeresultater. Den leverer 50 tonn pressekraft, har 2000 mm arbeidslengde, fireakset bakmåler, og håndterer delstørrelser fra

35 x 100 mm opp til 400 x 600 mm med en delvekt på opptil 4 kg.

 

Automatisk programmering

D-Cell har den samme kraftige automatiske programvaren som LVDs Dyna-Cell og Ulti-Form robotbøyesystemer. Ved å bruke CADMAN-programvare akselererer D-Cell fra tegning til produksjon på 20 minutter eller mindre. Den genererer knekke- og robotprogrammet automatisk på 10 minutter og det tar deretter bare 10 minutter for oppsett og første delproduksjon. Ingen robotundervisning er nødvendig, noe som gjør D-Cell enkel å programmere uansett brukerens erfaringsnivå. Dette forenkler også driften: Systemet bruker ett grensesnitt, en styring for både kantpresse og robot.

 

Universell robotgriper

En universalgriper, utviklet av LVD, håndterer uanstrengt forskjellige delstørrelser, knekker opptil tre flenser uten å gripe igjen og beveger seg enkelt mellom verktøystasjoner. Den universelle applikasjonen sparer investering i spesialtilpassede gripere, reduserer omstillingstiden og holder produksjonen kontinuerlig.

 

Kompakt og flerbruk

D-Cell er en kompakt enhet som krever kun 5000 mm x 5200 mm gulvplass. Cellen gir fire inngangspaletter med skråplan for forskjellige delformater, en senterstasjon og utgangspaletter eller bokser. Med høy tilførsel av råstoff og høy produksjonskapasitet er lange produksjonsserier mulig. D-Cell tilbyr allsidigheten til å operere i manuell modus med bakmålefingre konfigurert for både robot og manuell knekking.

 

For mer informasjon se: www.lvdscandinavia.no

Kilde: LVD

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094