23948sdkhjf

HydroCut satser videre med OMAX vannskjæremaskiner

HydroCut AB er en svensk importør og distributør av OMAX vannskjæresystemer. Med verdenskjente Hypertherm som ny eier av OMAX er det med nytt pågangsmot og glede at selskapet tilbyr enda bedre vannskjæremaskiner til Sverige og Norge.

 

- OMAX er en av verdens ledende produsenter av vannskjæremaskiner og utstyr for vannskjæring, forklarer Patrik Lundin, daglig leder hos HydroCut AB.

- Vi i HydroCut ble etablert for å gi OMAX sine kunder i Norge og Sverige tett oppfølging både når det gjelder salg, service og vedlikehold. For å gi våre kunder minimal nedetid og dermed kortest mulig produksjonstap jobber vi tett med de andre europeiske distributørene av OMAX, forklarer Lundin videre.

 

Sterkere merkenavn

Hypertherm er et veldig godt kjent merkenavn for de aller fleste innen industrien. Hypertherm startet for over 50 år siden med plasmaskjæring. Deres grunnleggere Dick Couch og Bob Dean oppdaget en måte å lage en smalere plasmabue og ble dermed i stand til å kutte metall raskere og mer nøyaktig enn noen gang før.

- Allerede for 6-7 år siden viste Hypertherm at de ville satse mot vannskjæremarkedet, forklarer Lundin videre.

Hypertherm kjøpte da opp Accustream, som er kjent for utviklingen av den første generasjonen høyttrykksforsterkerpumper. Accustream er også kjent for å produsere deler av høy kvalitet med lang levetid innen vannskjæring.

- Nå har Hypertherm også kjøpt OMAX, og med Hypertherm på eiersiden vil OMAX bli et enda sterkere merkenavn. Vi har allerede sett det første resultatet, forklarer Lundin.

 

Mer effektivt

Nylig lanserte OMAX sin mest avanserte vannskjæremaskin noensinne, kalt OptiMAX. Det er en ny generasjon vannskjæremaskin som er konstruert for bedrifter som trenger et allsidig, brukervennlig skjæresystem. Den er utstyrt med OMAX sin intuitive programvare for å optimalisere kutteevne og kraft, og har forbedret automatisering for å maksimere oppetiden. Bedriften kan utføre et større spekter av arbeid, jobbe mer effektivt og levere ferdige produkter raskere.

- Vi HydroCut gleder oss stort over at Hypertherm nå eier OMAX. Det gir oss en rekke fordeler å ha så anerkjente merkevarer i ryggen, og gir oss en ekstra stor tillit i markedet, avslutter Patrik Lundin.

 

For mer informasjon se: www.hydrocut.se

Kilde: HydroCut

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094