23948sdkhjf

Ny serie med gjengetapper fra Seco Tools

Den nye allsidige serien med gjengetapper fra Seco Tools omfatter tre ytelsesnivåer som skal la produsenter kostnadseffektivt matche den riktige gjengetappen til deres spesielle bruksområde.

 

Verktøyprodusenten mener at kombinasjonen av overlegne grunnmaterialer, avanserte belegg og spesielle kantforberedelser gjør at disse gjengetappene genererer presisjonsgjenger samtidig som de gir utmerket sponevakuering, kortere omstillingstider og lengre verktøylevetid.

- Med lanseringen av den nye linjen med gjengekutte- og formtapper, tilbyr vi nå kundene en one-stop-løsning for høykvalitetstapper til konkurransedyktige priser. I tillegg til den rimelige prisen, opprettholder vi samme høye kvalitet i disse tappene som kundene våre har forventet av Seco, sier Radoslaw Zdanowski, global produktsjef i Seco Tools.

 

Ytelse og kostnadseffektivitet fra tre nivåer

De tre ytelsesnivåene omfatter produktbetegnelsene T32 og T34 i gjengekuttetapper og T33 i formingstapper. På grunn-nivå er det universelle gjengetapper for generell bruk. Den andre T34 mellomnivå-serien består av tapper med høyere ytelse som fungerer godt i en rekke emnematerialer, noe som skal gjøre dem spesielt godt egnet for produksjonsmiljøer med høy miks/lavt volum med konstant skiftende deler og materialer. Det høyeste ytelsesnivået er materialspesifikke gjenge- og formtapper som de som er optimalisert for stål eller andre avanserte materialer.

 

Betal kun for rett ytelse

De viktigste fordelene med å matche den riktige gjengetappen til applikasjonen inkluderer forlenget verktøylevetid som er konsistent og forutsigbar, for å redusere risikoen for uventet tappbrudd og skraping av deler etter timer med maskinering har blitt investert. I tillegg sikrer en rekke tappytelsesnivåer at produsenter kun betaler for nivået på tappytelsen de faktisk trenger. For de verkstedene med maskiner med lavere effekt, eller som ikke krever materialspesifikke tapper, er det grunnleggende nivået en allsidig og kostnadseffektiv løsning som hjelper dem med å redusere antall gjengetapper de trenger for å holde på lager og redusere kostnadene for verktøylager.

 

For mer informasjon se: www.secotools.com

Kilde: Seco Tools

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.328