23948sdkhjf

Digital momentnøkkel muliggjør presisjonsfresing

Big Kaiser, en global leder innen høypresisjonsverktøysystemer og løsninger for metallbearbeidingsindustrien, presenterer Digital Mega Torque Wrench, som muliggjør nøyaktig fastspenning av presisjonsfreseholdere med en sylindrisk mutter.

 

Den nye momentnøkkelen er ifølge produsenten den beste måten å oppnå frespresisjon på. Verktøyet har et brukervennlig digitalt grensesnitt og utskiftbare hodestørrelser for sikker og nøyaktig tiltrekking av spennhylser.

Nøkkelen har flere innstillinger for å sikre at riktig dreiemoment påføres. Det anbefalte dreiemomentet for hver kompatible Big Kaiser spennhylsechuck-modell er forhåndsinnstilt, og riktig tiltrekkingsmoment er lett tilgjengelig ved ganske enkelt å velge modellen som skal festes.

Den tydelige skjermen gjør den enkel å bruke. Når tiltrekkingen er fullført og det anbefalte dreiemomentet er nådd, vibrerer skiftenøkkelen og avgir et pip for å varsle brukeren.

 

Bedre og billigere

- Å ha riktig fastspent verktøy er ekstremt viktig for alle spennhylseverktøyholdere. Presisjon og holdekraft kan bare garanteres med verktøy som har blitt festet med riktig momentinnstilling, sier Giampaolo Roccatello, Chief Sales & Marketing Officer for Europa hos Big Kaiser.

- I tillegg har manuelle monteringsholdere en langt lengre levetid enn varmekrympeholdere som slites litt hver gang de fastspennes, noe som betyr at de er bedre for miljøet og billigere for brukeren.

 

Rimeligere alternativ

Digital Mega Torque Wrench gir et kostnadseffektivt alternativ til dyre momentmålemaskiner. Det er et mer fleksibelt alternativ enn vanlige momentnøkler, som har et svært begrenset klemområde, så en kunde trenger mange nøkler for å dekke hele utvalget av Mega6 til Mega20 spennhylser. Den nye momentnøkkelen er ifølge produsenten også et bedre valg enn vanlige frihjulsnøkler, som ikke har noen indikator for moment slik at verktøyet lett kan strammes for mye eller for lite, noe som resulterer i lav presisjon.

Momentnøkkelen drives av et innebygd litiumbatteri, som gir opptil 4000 strammeoperasjoner fra full lading. Batteriet tar tre timer å lade og har en levetid på omtrent 500 oppladinger.

Digital Mega momentnøkkel er designet for bruk med sylindriske muttere opptil 46 mm, med Mega Micro, Mega New Baby og Mega E chucker. Nøkkelen har et dreiemomentområde fra 5 Nm til 50 Nm.

 

For mer informasjon se: www.bigkaiser.com og www.duroc.no

Kilde: Big Kaiser

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095