23948sdkhjf

Big Kaiser på EMO

Skjæreverktøyprodusenten Big Kaiser har nylig avduket de siste tilleggene til EWN Monoblock-serien som bruker selskapets kjente Smart Damper-teknologi. Disse nye finborehodene er utviklet for å redusere sperring, øke produktiviteten og levere høy maskineringsnøyaktighet og overflatekvalitet.

 

De to nye finborehodene, CK1 og CK2, støtter diameter på henholdsvis 20-36 mm og 25-47 mm. Hele EWN monoblokkfamilien av produkter, fra CK1 til CK7, støtter nå finboring fra 20 mm til over 200 mm. Smart Damper-mekanismen hjelper til med å absorbere vibrasjoner, og eliminerer i det vesentlige sperring og oppnår ifølge produsenten dermed høyere presisjonsmaskinering med «overlegen» overflatekvalitet.

 

Dyp sperrefri boring

Takket være dets iboende stivere design, sikrer Monoblock-borehodet høy presisjon selv i lange boringer. En stor fordel med Big Kaisers Smart Damper-teknologi skal være at den eliminerer behovet for å redusere skjærehastigheter for å håndtere vibrasjoner. Dette skal merkbart øke metallfjerning og produktiviteten.

Giampaolo Roccatello, Chief Sales & Marketing Officer for Europe hos Big Kaiser, forklarer:

- Disse nye borehodene er ideelle for å oppnå dyp, sperrefri boring i utfordrende materialer. Sammen med våre EWB- og EWB-UP-serier representerer EWN-borehodene noen av de mest avanserte og sofistikerte verktøyene som er tilgjengelige på markedet.

 

For mer informasjon se: www.duroc.no og www.bigkaiser.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156