23948sdkhjf

Big Kaiser med utboringssleide for stordiameterboring

Big Kaiser, en global produsent av verktøysystemer og løsninger for metallbearbeidingsindustrien, presenterer sin nye utboringssleide komplett med smart demperholder.

 

Dette innovative produktet markerer fremveksten av en ny familie av utboringssleider med den kjente CK-forbindelsen, utformet for å utmerke seg i både grove og fine boreoperasjoner. Spesielt inkluderer disse utboringssleidene Big Kaisers patenterte smarte demper, konstruert for å redusere vibrasjoner, og de er tilgjengelige i størrelser med stor diameter opptil 320 mm.

 

Flytter grensene

- Nå kan vi sømløst slå sammen flere banebrytende teknologier; den eksepsjonelle modulariteten til CK-forbindelsen, anti-vibrasjonsfunksjonene til vår smarte demper og utboringssleiden vår. Verktøy som forenkler grovarbeid og fine boreoppgaver opp til 320 mm. Med introduksjonen av denne nye familien av utboringssleider fortsetter vi å flytte grensene for innovasjon innen løsninger for dyphullboring med stor diameter, uttaler Giampaolo Roccatello, Chief Sales & Marketing Officer for Europe hos Big Kaiser.

 

Bredt spekter

Den integrerte smarte demperen i disse verktøyene forbedrer tilkoblingsstabiliteten, noe som fører til forbedret presisjon under boreoperasjoner. Denne integrasjonen skaper et stivere system i motsetning til å bruke separate eller modulære komponenter. I tillegg tilbyr de nylig introduserte verktøyene bekvemmeligheten av å støtte kjølevæsketilførselen gjennom et sentralt hull, noe som forenkler installasjonsprosessen.

Disse broverktøyene forventes å betjene et bredt spekter av bransjer, og er satt til å være verdifulle eiendeler i applikasjoner innen energisektoren, forsvar, romfart og produksjon av store motorer.

Den nye utboringssleiden med smart demperholder og CK-grensesnitt er nå tilgjengelig for kjøp.

 

For mer informasjon se: www.bigkaiser.eu og www.durocmachinetool.no

Kilde: Big Kaiser

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.13