23948sdkhjf

Norsk Stanseindustri med ny Amada kantpresse

Norsk Stanseindustri (NSI) har siden starten i 1990 vokst fra å være en liten stansefabrikk til å bli en av Norges største produsenter av produkter laget av plater i metall. Som leverandør til alle bransjer er et mangfold av nye maskiner nødvendig, og nylig ble en Amada HRB 1003 kantpresse installert.

 

NSI er kanskje mest kjent for bilinnredninger, men leverer et utall produkter i metall, og kombinerer det gjerne med andre materialer. For å få til dette har bedriften etablert et nettverk med underleverandører og kan i dag levere produkter i stål eller aluminium som kan kombineres med glass, plast, tre, tråd eller elektronikk.

 

Lave produksjonskostnader

- Vi har lang erfaring med industriell design, høy teknisk kompetanse og vi har et stort fokus på ta fram produkter på en kostnadseffektiv måte. Siden 1990 har vi i NSI produsert i nærheten av 4000 forskjellige produkter, forteller Bjørn Dahl produksjons leder hos NSI.

- Våre produktdesignere og tekniske tegnere kan designe produkter som gir oss lavere produksjonskostnader, enklere montering og bedre kvalitet på produktene, forklarer Dahl videre.

 

Amada igjen

Investering i moderne automatiske maskiner, samt en stadig forbedring av interne prosesser gjør bedriften i stand til å produsere produkter raskt, rimelig og med høy presisjon og kvalitet.

- Vi i NSI har maskiner fra flere leverandører og vi har vært veldig fornøyd med kantpressene fra Amada. Vi har brukt Amada-maskiner i mange år, hatt en svært god oppfølging og vi har fått bra service. Nedetid har ikke vært noe tema, og da vi nå skulle ha en ny kantpresse så var det naturlig å kontakte Amada igjen, fortsetter Dahl.

 

Pålitelig og stabil

- Kantpressen som NSI har valgt er en Amada HRB 1003, og det er en veldig god løsning for produksjon av små og store, batchstørrelser, og den representerer det siste i utviklingen av hydrauliske kantpresser, forklarer Torkil Shawn Schjølberg, salgsleder i Amada Norge.

HRB-serien kombinerer en ny rammedesign med de allerede pålitelige og anerkjente egenskapene til HFE3i-serien. For å øke produktiviteten ytterligere er disse kantpressene utstyrt med den nyeste innovative AMNC 3i, med berøringsskjerm og LITE-modus.

- Takket være det nye autobomberingsystemet kan deler av høy kvalitet produseres med økt pålitelighet, samtidig som lave energikostnader og utrolig prosesstabilitet holdes, avslutter Torkil Shawn Schjølberg.

 

For mer informasjon se: www.nsi.as og www.amada.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109