23948sdkhjf

NST på Smart Sveis: Fokus på kvalitet og leveringssikkerhet innen sveising

- Med mer enn 30 års erfaring og kunder i hele 27 land, så fortsetter vi i Norsk Sveiseteknikk AS - NST - vårt hovedfokus på teknisk support og å levere kvalitet til sveiseindustrien. Med vår lange fartstid føler vi oss som en liten, men viktig del av norsk olje-, gass- og verfthistorie, forteller Frode Hagen, salgsdirektør NST.

 

- Vi har de siste årene vært igjennom mye på grunn av pandemien. Det at vi har Nord-Europas største lager har vært avgjørende for å opprettholde service-graden og samtidig håndtere sterk vekst. Det er eksporten som står for den største veksten, og dette vil bare fortsette utover i 2023 og 2024, fortsetter Hagen.

 

Jevn kvalitet

NST betjener markedet for NSWE (Nippon Steel Welding & Engineering) eksklusivt i Europa, samt  deler av Asia, Midt Østen, USA og Canada, og er i dag en av de få norskeide selskapene innen sveis/tilsett.

- Mange års erfaring med forskjellige produksjonsmetoder har vist at NSWEs ICF- prosess (In-line Continuous Filling) er den sikreste og mest effektive produksjonsmetoden for å oppnå jevn kvalitet på store volum. Nettopp produksjonsmetoden og kvalitetskontrollen er det som skiller oss klarest fra konkurrerende produkter. Dette er godt dokumentert gjennom mer enn 30 år med leveranser til en rekke svært krevende prosjekter, forklarer Hagen videre.

 

Lys fremtid

- Kompetanse og kundestøtte må også følge med leveranser av sveisetilsett. NST er så mye mer enn kun en leverandør av tilsett, vi har en egen stab av sveiseingeniører med både praktisk og teoretisk bakgrunn som gjør at vi er i stand til nettopp å tilføre en merverdi for våre kunder, sier Hagen, og legger til:

I tillegg til å tilby markedet leveringssikkerhet, er også våre viktigste oppgaver å ta vare på faget sveis og tilby denne kompetansen til industrien og våre kunder. Vi ser meget lyst på fremtiden hvor vi er godt posisjonert innen de ulike sektorene og klare for å møte de ulike produksjonskravene, avslutter Frode Hagen.

 

For mer informasjon se: www.nst.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094