23948sdkhjf

NSF inviterer til SMART Sveis Konferansen 2023 12. - 13. april

Smart Sveis Konferansen 2023 er satt til 12. til 13. april på Hotell X-Meeting Point på Hellerudsletta rett utenfor Oslo, med god forbindelse til Gardermoen. Her inviterer NSF til foredrag, nettverksbygging og utstillinger fra kurs og utstyrsleverandører i sveisebransjen, samt en hyggelig middag på kvelden den 12.

 

Norsk Sveiseteknisk Forbund – NSF – har tema for konferansen: «Sveisebransjen- Inspirasjon for fremtiden». NSF jobber iherdig med siste innspurt av interessante foredrag med varierte temaer, fra nyskapende produkter, opplæring, korrosjonsteknologi og til innblikk fra sveiselaborasjoner. Målet er å dekke opp for mange av ønskene og behovene der ute som mulig. Man må heller ikke glemme verdien av selve samlingen, hvor man møter på leverandører og andre produserende bedrifter som kan bli en potensiell god samarbeidspartner i fremtiden.

 

Bredt program

Av programmet kan man lese at på onsdag 12. april, etter at Knut Arne Hundal, generalsekretær i Norsk Sveiseteknisk Forbund, har åpnet konferansen, kommer det en videohilsen fra næringsministeren fra næringsminister Jon Christian Vestre. Deretter følger Standard Norge v/ Anna Solnørdal som snakker om: Tema hvorfor standarder? Tredje taler er Monika Næss som snakker om korrosjonsteknologi

Etter lunsj blir det 3D Construction v/ Terje Bonnegolt som presenterer 3D-print med ulike materialer.

Neste mann ut er Kristian Jørgensen som snakker om: Hvordan rekruttere ungdom inn i industrien. Neste taler er Testpartner v/ William Rise som tar for seg: Laborasjon og materialtesting- hva, hvordan?

Siste foredrag den første dagen er finske Kemppi v/ Vesa Tiilikka med sitt innlegg på engelsk: Digitalization in welding – where are we now/what creates value?

Etter oppsummering v/NSF blir det felles middag.

 

Torsdag 13. april starter med Fabtech v/ Gert Strindberg og presentasjon av: Robotsveising i verdensklasse. Neste taler er ESAB v/ Tomislav Buzancic som snakker om Sveising fra metallurgisk synsvinkel.

Etter kaffepausen kommer Huwim AS v/ Michal Skogland med: En grunder forteller om veien fra en ide til et produkt.

Neste mann ut er Seabery v/ Matthew Hunt (engelsk) som presenterer: Soldamatic welding simulator

Etter lunsj kommer Duroc Laser Coating AB v/ Owe Mårs og snakker om:

Laserpasvetsning, vad gor det unikt?

Siste foredrag er ved Lascentrum v/ Tore Ensjø som snakker om:

Kalibrering av bakgass systemer.

Deretter blir det utlodding av sponsorpremier som etterfølges av avslutning og sammendrag av konferansen.

 

Meld deg på!

NSF ønsker hele sveisefamilien velkommen og håper at så mange som mulig får anledning til å delta. Hver deltager er et bidrag til inspirasjon og fremtidige muligheter i sveisebransjen.

Programmet for konferansen finner du HER

Ytterligere informasjon finnes på www.sveis.no og Facebook siden «NSF Sveiseteknisk Forum

Kilde: NSF

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078