23948sdkhjf

Megatrender er fokus på GIFA, Metec, Thermprocess og Newcast 2023

Messekvartetten til GIFA, Metec, Thermprocess og Newcast 2023 – kjent som The Bright World of Metals – vil samle bedrifter og utstyrsleverandører fra den internasjonale stål- og aluminiumindustrien, støperier og metallbedrifter under taket til Messe Düsseldorf fra 12. til 16. juni 2023.

 

For å oppnå klimanøytralitet senest i 2050 står næringen overfor det som trolig er den største transformasjonen i sin historie. Utviklingen innen metallbearbeidingsindustrien og innovasjoner som tilbys av produsenter av metallurgiske maskiner og anlegg vil være fokus på alle de fire messene og inngå i det omfattende støtteprogrammet.

 

Fremhever fremtidige utfordringer

Gjennom diskusjoner med eksperter fra alle sektorer langs verdikjeden har følgende globale trender blitt identifisert som fundamentalt vil påvirke fremtiden til disse næringene:

  • Bærekraft (energi- og ressurseffektivitet)
  • Avkarbonisering
  • Industri 4.0 i stålverk og støperier (bruk av digitale teknologier i produksjon)
  • Additiv produksjon (i feltet metall- og stålbearbeiding)
  • Lett bilkonstruksjon

 

ecoMetals – Velkommen til fremtiden

En integrert del av Bright World of Metals, og en langvarig suksesshistorie, er Messe Düsseldorfs ecoMetals-kampanje. Denne kampanjen trekker oppmerksomheten mot den økologiske veien til disse næringene og promoterer utstillingsbedrifter som investerer i innovative, miljøbesparende og bærekraftige teknologier. Handelsbesøkende kan enkelt identifisere disse innovasjoner i søkelyset og vil bli rettet til de utvalgte utstillerne på de fire messene ved gratis daglige guidede turer – såkalte ecoMetals Trails.

 

Alt på én billett

De fire messene dekker alle produksjonsområder og prosesseringsmetoder for jern og stål, aluminium og magnesium, kobber, sink og andre NF-metaller. Et utstillerfokus er tradisjonelt støperiindustrien med GIFA med den nå 15. International Foundry Trade Fair med Technical Forum. Newcast er verdens viktigste plattform for tilpassede støpte produkter. På Metec, den ledende metallurgimessen, viser utstillere frem moderne anlegg og utstyr for produksjon, støping og forming av stål, råjern og NF-metaller, for elektro- og kontroll-, måle- og testteknologi, samt for miljøvern og avfallshåndtering. På Thermprocess, International Trade Fair for Thermo Process Technology, kan fagpublikummet finne ut om svært innovative teknologier og miljøbevisste konsepter for industrielle termoprosesseringsanlegg over fem messedager.

The Bright World of Metals regnes over hele verden som den viktigste forretningsplattformen i sitt slag, samt et barometer for banebrytende innovasjoner.

Det er åpent for handelsbesøkende fra 10.00 til 18.00 mandag 12. juni til torsdag 15. juni 2023 og fra 10.00 til 16.00 fredag 16. juni. Én inngangsbillett dekker alle fire arrangementene.

 

For mer informasjon se: www.gifa.com, www.metec.com, www.thermprocess.com og www.newcast.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.739