23948sdkhjf

PE Bjørdal med ny Okuma Multus B250W

PE Bjørdal AS holder investeringstrykket oppe og nylig fikk bedriften installert en Okuma Multus B250W som maskinen ble levert av Kaspo Maskin AS.

 

PE Bjørdal AS er lokalisert i Ørsta og her har de gjennom de siste 40 årene utviklet produkter og løsninger i samarbeid med industrikunder, fiskere og oppdrettere. Produksjon er av blant annet fiskeforedlingsmaskiner, frysereoler for fiskeindustrien og produksjonsutstyr i aluminium og rustfritt stål.

 

Utvikler markedet

PE Bjørdal ble etablert i 1907, og med mer enn 115 års historie er dette en av hjørnesteinsbedriftene i Ørsta-samfunnet. Bjørdal har et sterkt kundefokus, og bedriften har sammen med fiskere og oppdrettere utviklet både kompetanse, produkter og kvalitetsmentalitet siden 1980-tallet.

Bedriftens forretningsidé er å kombinere kompetansen innen sjømatforedling med den nyeste teknologien innen forsyningskjede og leanproduksjon, og PE Bjørdal har de siste årene vokst til å være en av de ledende leverandørene av konstruksjon og integrering av prosessanlegg og fabrikker for produksjon av sjømat om bord.

 

Kompakt maskin

Maskinen som er levert hos PE Bjørdal er en Okuma Multus B250W.Dette er en multifunksjonsmaskin som er utstyrt med sub-spindel som gjør at maskinutnyttelsen økes kraftig. Maskinen er kompakt og utnytter dermed gulvplassen effektivt. Maskinen er utstyrt med Thermo-Friendly Concept, som alltid garanterer høy maskineringsnøyaktighet. Okumas styringssystem OSP-P300L, med berøringspanel, er utformet med tanke på enkel betjening. Maskinen har kollisjonsbeskyttelse (CAS) som standard.

 

For mer informasjon se: www.no.pebjordal.no og www.kaspo.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125