23948sdkhjf

iTec forhandler italienske Ficep

iTec har inngått forhandleravtale med italienske Ficep SPA. Samtidig avsluttes samarbeidet med dagens leverandør på bor og sag-løsninger. Leverte maskiner installert av iTec vil bli ivaretatt i henhold til avtale som er inngått med leverandør.

 

- Som en totalleverandør til industrien i Norge leter vi kontinuerlig etter de løsninger som vi mener er mest tjenlige for våre kunder. Ficep, som er verdens største produsent av blant annet automatiserte sag og bor-linjer til stålkonstruksjoner, er vi veldig glade for å få inn i vår portefølje. De har også spennende løsninger for storplatefresing. Maskinprodusenten er en leverandør som kan tjene våre kunder godt, uttaler salg- og produktsjef Ståle Ellingsen hos iTec AS.

 

Nye muligheter

Han ser også at den bredden Ficep har i sine produkter gir iTec nye muligheter til å hjelpe stålkonstruksjonprodusenter enda bedre. Forretningsmodell og ambisjoner mener han samsvarer godt med iTecs, da de også ønsker å være på produsentens side og lage produkter som bidrar til kostnadseffektiv produksjon.

- De senere årene har iTec jobbet seg mer inn i denne næringen og har sett at det finnes mange med behov som de i dag ikke har dekket i sin maskinpark. Ficep og deres løsninger vil kunne bidra til at de produserer mer effektivt, sier Ellingsen, og fortsetter:

- Nå handler det om å ta vare på den eksiterende kundemassen og skape nye muligheter. iTec er kjent for god service. I et samarbeid med HR Mekanisk, får vi et meget kompetent serviceteam fra første dag. De kjenner produktene og gir oss en svært god dekning også på disse produktene. Synergien av de to serviceteamene vil gi kunden god trygghet og visshet om at vi er der for dem i Norge.

 

Solid samarbeidspartner

- Den tyngste kompetansen ligger for selskapet innen stålkonstruksjon, men Ficep er en leverandør med mange gode og allsidige produktløsninger. Denne avtalen, med en svært framtredende leverandør, gir iTec en solid samarbeidspartner innen flere segmenter til industrien, konkluderer Ellingsen.

 

For mer informasjon se: www.itec.as og www.ficepgroup.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.32