23948sdkhjf

FEIN med ny kompakt kjernebormaskin

Den nye FEIN KBC 36 MAGFORCE skal ifølge produsenten være verdens mest kompakte kjernebormaskin med høyre og venstre gang.

 

Den nye FEIN KBC 36 MAGFORCE er ifølge produsenten den mest kompakte magnetkjernebormaskinen på markedet med høyre og venstre gang, og med en totalvekt på kun 8.5 kg skal den også være den letteste magnetkjernebormaskinen på markedet.

 

Problemløser

Maskinen løser ifølge produsenten alle problemer innen bore- og installasjonsarbeid med lav høyde på 169 mm og lengde på 290 mm. Maskinen kan til og med brukes på vanskelig tilgjengelige steder i metallkonstruksjon, bilkonstruksjon og til og med direkte i ståldragere som allerede er montert. Den børsteløse motoren på 1200 W har hastighetsstabilitet.

FEIN utviklet KBC 36 MAGFORCE for å løse installasjonsproblemer. For eksempel passer maskinen inne i en HEB 200 ståldrager med en ledig plass på 170 mm. Den kan også brukes på begrensede plasser i konstruksjon av kjøretøy, tilhengere og landbruksmaskiner.

 

For industri og håndverk

MAGFORCEs høye girkasseposisjonering sikrer god oversikt over boret og borepunktet. Dessuten kan verktøyet for enkelthets skyld, og for å spare plass, betjenes med en ½” skralle eller en 8 mm pipenøkkel. Et slagområde på 46 mm tillater skjæredybder på opptil 35 mm. Fordi den er relativt lett kan maskinen brukes vertikalt og opp ned. FEIN produserer alle hoved komponenter av lett, høystyrkestøpt aluminium og har også optimert vekten til de kraftige magnetene med en magnetisk holdekraft på 10.000 N. Alle komponenter er konstruert for å tåle meget høye belastninger for tøff bruk i industri- og håndverksfag.

 

For mer informasjon se: www.fein-norge.no

 

Kilde: FEIN

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11