23948sdkhjf

Nordic Steel kjøper Stamas Productions

Nordic Steel styrker laget og kjøper 100 prosent av aksjene i Stamas Productions AS, en solid aktør innen fabrikasjon og installasjon av stålkonstruksjoner og piping.

 

- Vi er svært glade for at Stamas Productions blir en del av Nordic Steel. Stamas Productions er et selskap som i flere tiår har levert kvalitet til mange ulike sektorer. Det er et selskap som utfyller oss, blant annet med deres kompetanse innen industrirørlegging, rørsystemer og piping. Sammen skal vi tilføre enda mer verdi til kundene våre, sier Børre Lobekk, konsernsjef i Nordic Steel Group.

 

Lover godt for fremtiden

Stamas Productions AS ble etablert i 2001 og var eid 90 prosent av Stamas Solutions AS og resterende av nøkkelpersonell. Stamas Productions er kjent for topp kvalitet og fleksibilitet med kunden i fokus – noe som lover godt for en fremtid sammen med Nordic Steel.

- Nordic Steel er en veldig god partner for Stamas Productions, det åpner for spennende muligheter for både ansatte og videre vekst. Jeg opplever Nordic Steel som en særdeles profesjonell aktør, med moderne fasiliteter og fremtidsrettet arbeidsmetodikk, og ikke minst et veldig godt miljø både faglig og sosialt, sier Pål Svanes, styreleder i Stamas Productions AS og daglig leder i Stamas Solutions AS.

 

Produksjon hos Stamas

I 2022 åpnet Nordic Steel et nytt produksjonsbygg på 3000 kvadratmeter, dette kom i tillegg til de 7500 kvadratmeterne som ble bygget i 2019. Nybygget gir plass til enda flere arbeidsplasser og kapasiteten for kunder er økt. Med oppkjøpet understreker Nordic Steel satsingen på norsk industri og lokale arbeidsplasser ytterligere. Etter oppkjøpet blir Nordic Steel samlet over 120 ansatte og disponerer i overkant av 13.000 kvadratmeter moderne produksjonsfasiliteter.

- Dette både håper og tror vi kundene våre vil sette pris på, sier Lobekk og fortsetter:

- Vår langsiktige strategi er å vokse både organisk og uorganisk. Når vi nå vokser videre sammen med Stamas Productions er det et helt riktig steg for oss. Vi har tro på folkene, de tilfører oss kompetanse og gjør at vi kan levere enda flere tjenester. Vi skal være en riktig og god eier for Stamas Productions og ser frem til at vi skal utvikle oss sammen, utdyper Lobekk.

Med en eier som Nordic Steel får Stamas Productions utvikle tjenestene sine sammen med en trygg, stor og solid aktør, som er fremtidsrettet og ønsker å satse langsiktig innen mekanisk industri.

 

Produksjon i Nordic Steel

- De to selskapene har mange fellestrekk og jeg tror oppkjøpet vil styrke begge parter. Både Stamas og Nordic Steel har et sterkt fokus på bærekraft og vi jobber begge for en mer bærekraftig industri. Jeg er overbevist om at oppkjøpet vil styrke Nordic Steels posisjon som Norges ledende kompetansesenter innen stål, påpeker Svanes.

Stamas-gruppen har bestått av to selskap, Stamas Productions (som nå blir en del av Nordic Steel) og Stamas Solutions. Stamas Solutions fortsetter som eget selskap.

- Stamas Solutions ser frem til et spennende og godt samarbeid med Nordic Steel i forlengelsen av overtakelsen av Stamas Productions. Nå skal Stamas Solutions fortsette å rendyrke satsingen og videre vekst innen maskinering, med kunden i fokus og fremtiden i sikte, sier Svanes.

 

For mer informasjon se: www.nordicsteel.no og www.stamasproductions.no

Kilde: Nordic Steel

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111