23948sdkhjf

HR Mekanisk med fokus på service til metallindustrien

- HR Mekanisk AS er en relativt nystartet bedrift, men vi har til sammen over 80 års erfaring fra industrien. Vi har etablert oss sentralt på Østlandet, og har som mål å være en samarbeidspartner for bedrifter over hele Norge, forteller daglig leder i bedriften, Thomas Rønningbakken.

 

Bedriften teller nå fire ansatte og har bred erfaring med de utfordringene som kan oppstå hos metallbearbeidende bedrifter.

- Vårt mål er å sørge for at metallbearbeidende bedrifter kan være føre var med service, slik at driftsstans unngås. Når driftsstans likevel skjer så kan vi stille med fullt utstyrt servicebil og tekniker som får maskinen opp og gå igjen, forklarer Rønningbakken videre.

 

Bredt tilbud

HR Mekanisk fokuserer på å være en servicebedrift til metallindustrien, samt være en totalleverandør for kunder innen stålbygg og for stålgrossister i Norge.

- Vi tilbyr service og serviceavtaler, vedlikehold, reparasjoner og årskontroller. Om det er en sag, slyng & prime, platesaks, kantpresse, platevals, profilvals eller annen maskin så er vårt mål å kunne tilby hjelp, og vi leverer selvfølgelig rapport til kunden etter service og årskontroller, forteller Rønningbakken, og legger til:

- Til slyng- og primeanlegg kan vi også tilby delesalg, og vi leverer alt av slitedeler. Deler til de fleste fabrikat som Gietart, Rösler, Schlick, Wheelabrator har vi, og vi kan også levere deler til InTec malekabiner og forvarmere, fortsetter Rønningbakken.

 

Minst mulig nedetid

Videre satser bedriften på salg av nye sager, og målet er å kunne tilby alt fra mindre portable båndsager til store saglinjer.

- Vi leverer sagblader og vi selger blåsemedia. Kort oppsummert så har vi i HR Mekanisk fokus på at nedetid hos våre kunder skal bli så kort som mulig. Vi vet nedetid betyr tapt fortjeneste, og et samarbeid med HR Mekanisk AS skal gjøre at våre kunder unngår dette i størst mulig grad, avslutter Thomas Rønningbakken.

 

Les mer om bedriften på www.hrmekanisk.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.343