23948sdkhjf

Unimet investerer i fiberlaser fra Salvagnini

Med en ny Salvagnini L3-30 6kW fiberlaser tar Unimet AB et teknologisk løft innen tynnplatebearbeiding.

 

Unimet AB er et svensk industriselskap lokalisert i det sørlige Dalarna. Grunnlaget for selskapet ble opprettet allerede på slutten av 1960-tallet og har siden operert i ulike konstellasjoner. I dag er Unimet en komplett industriell partner for kunder som trenger alt fra engangsprosjektbaserte produkter til småskala serieproduksjon av metallprodukter.

Bedriften er ekspert på konstruksjon, laserskjæring, metallbearbeiding, sveising, pulverlakkering og montering av produkter både i aluminium, rustfritt stål og stål.

Gjennom årene har bedriften hjulpet mange kunder med utvikling av nye produkter samt videreutvikling av eksisterende produkter.

Med Unimets strategiske plassering i det sørlige Dalarna, deres fleksible maskinpark og korte ledetider, er Unimet en god partner for bedrifter som streber etter svensk kvalitet og kontroll på sine leveranser.

 

Godt utstyrt

Nå har Unimet tatt steget videre og investert i en ny Salvagnini L3-30 6kW fiberlaser. Maskinen er fullt utstyrt med APM, et booster og rensesystem for å kutte direkte med trykkluft ved 15 bar som muliggjør kutting av opptil 12 mm rustfritt eller 10 mm vanlig stål uten å måtte bruke nitrogen eller oksygen.

Videre er L3-30 utstyrt med både SVS- og AVS-kameraer for å kunne referere til allerede utstanset materiale eller bøyde deler der hullbildet er for nært bøyelinjen. SVS-kamera for kutting av restmateriale der operatøren automatisk kan legge inn detaljer direkte ved maskinen.

 

For mer informasjon se: www.salvagnini.se og www.unimet.se

Kilde: Salvagnini

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
UniMek blir «grønnere» med solstrøm på taket
NBF Brukermøte i Drammen med 110 deltakere - bli med på neste!
Creator Makerspace - Arnested for nye ideer
APS valgte DNE fiberlaser
Gratis introkurs til havvindmarkedet
Bli med til WindEurope i København!
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.113