23948sdkhjf

Verkstedpartner med robotisert Okuma LB3000 dreiebenk

Maskineringsbedriften Verkstedpartner AS har nylig investert i en Okuma LB3000EX II dreiebenk koblet til en Hanwha WR-Bot 6 robot. Levering, installasjon og opplæring av maskin og robot sto Kaspo Maskin AS og Wictus AS for.

 

Verkstedpartner AS er et selskap som leverer verkstedtjenester og fremstiller komponenter ved bruk av moderne CNC- maskiner. Bedriften leverer til både private og offentlige virksomheter og produserer deler i et stort spekter av materialer til alle industriområder og vi leverer både nasjonalt og internasjonalt.

 

Enkel beslutning

- Verkstedpartner er også en konkurransedyktig leverandør av komponenter hvor tradisjonelle prosesser som sveising og montasje inngår. Vår største konkurransefordel slik jeg ser det er høy kompetanse, samt effektiv ressursutnyttelse innenfor en ubyråkratisk organisasjon med nærhet til, samt forståelse for kundens behov, forteller eier av bedriften, Per K. Hårstad.

- Vår oppdragsmengde har over tid vokst betydelig, og derfor har vi sett på muligheter for å bli enda mer effektive. Da vi vurderte de forskjellige alternativene så kom tanken om å robotisere raskt, og derfor ble beslutningen om en robotisert dreiebenk relativt enkel å ta, fortsetter Hårstad.

 

Enkel betjening

- Maskinen vi har levert her hos Verkstedpartner er Okuma Spaceturn LB EX II-serie dreiebenk som er bygget til de høye ytelsesstandere som gir høy nøyaktighet med forberedt flerfunksjon-kapasitet, forteller Kjetil Thu fra maskinforhandler Kaspo Maskin AS

Okuma LB3000 EX II har en skråvanget konstruksjon der en oppnår høy stabilitet og stivhet Maskinen er utstyrt med Okuma sin PREX-motor med høyt dreiemoment som gir høykvalitets bearbeiding.

- Den operatørvennlige OSP-P300-kontrollen gjør denne maskinen ikke bare enkel å betjene, men også å integrere med annet utstyr, forklarer Kjetil Thu videre.

- I dette tilfellet er dreiebenken utstyrt med en WR-Bot 6 robot fra Hanwha. Dette er Hanwhas mest populære robot som hjelper ansatte med å øke produktiviteten. Vi i Kaspo Maskin AS er sikre på at Verkstedpartner i dette valget har fått en fin maskinkombinasjon som de vil ha stor glede av. Vi takker Per K. Hårstad for tilliten og ønsker lykke til med investeringen, avslutter Kjetil Thu

 

For mer informasjon se: www.vepa.no og www.kaspo.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141