23948sdkhjf

Heli-One velger Mitutoyo Formtracer

Helikopterselskapet Heli-One på Sola har oppdatert seg når det gjelder instrument for måling av form og overflater. Med Mitutoyo Formtracer Avant skal selskapet møte de høye kvalitetskravene innen vedlikehold på helikoptre.

 

Moderselskapet til Heli-One, CHC Helicopter, er en av de virkelig store aktørene når det gjelder transport av personell med helikopter til og fra plattformene på norsk sokkel. Det stilles strenge krav til vedlikehold og rutiner på helikoptrene. Etter en omfattende undersøkelsesfase, demonstrasjon og testing valgte Heli-One å gå for måleløsningen fra Ege-Gruppen, og i dette tilfellet Digernes på Bryne.

 

Høy nøyaktighet

Løsningen består av instrumentet Mitutoyo Formtracer Avant – H4 D3000-D. Dette er et 2-D instrument for måling av overflateruhet og kontur med høy nøyaktighet. Som bildene viser er dette en benkmaskin som leveres med motorisert granittsøyle og stativ. X=100mm; Z2=500mm; 0,75mN.

Hovedfordeler er blant annet: «Hot plug»-utveksling av drivenheter, enkel og brukervennlig betjening. Instrumentet har høy nøyaktighet med stort vertikaldelt område og svært høy oppløsing. Det finnes et omfattende utvalg av valgfrie armer og «styluser» samt fjernkontroll for rask og nøyaktig posisjonering av maskin.

 

For mer informasjon se: www.digernes.no og www.mitutoyo.eu

Kilde: Digernes

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094