23948sdkhjf

Yngres Stålnettverk – stålkompetanse for unge

Som en del av Norsk Stålforbund jobber Yngres Stålnettverk (YSN) med å fremheve kompetanse og bruken av stål. Men denne delen av organisasjonen skiller seg ut ved at den styres av, og for, unge interessenter i stålbransjen. Yngres Stålnettverk er opptatt av å skape et faglig og sosialt nettverk på tvers av de som har interesse av stål.

 

«Alle» velkomne

Organisasjonen er i all hovedsak tilrettelagt alle interessenter rundt temaet stål som er mellom 18 og 35 år. Yngres Stålnettverk er i utgangpunktet ikke begrenset til noen spesielle målgrupper, og ønsker studenter, arkitekter, ingeniører, kontorarbeider og alle andre hjertelig velkomne.

 

Aktiviteter

YSN arrangerer aktiviteter for å fremme kompetanse, erfaring og bygging av sosiale nettverk.

Eksempler på disse er: turer på byggeplass, verksted og stålverk, ofte supplert med innførende foredrag om temaer slik som eksempelvis standarder (f.eks. EN-1090), sertifisering, arkitektur og digitalisering. Gruppen ønsker i tillegg å ha et fremtidsrettet syn, da det ofte er de yngre som vil leve i dens hverdag.

Utover aktiviteter som omhandler kunnskapsheving, vil Yngres Stålnettverk også ha sosiale møter med fokus på å kunne bli kjent med nye mennesker. YSN oppfordrer også gjerne organisasjoner og bedrifter til å gjøre mulighetene vi tilbyr kjent for aktuelle kandidater.

Man behøver ikke være medlem av Norsk Stålforbund, eller være ansatt i en tilhørende bedrift, for å kunne delta på YSN sine arrangementer. YSN er åpen for alle.

 

Styret i YSN

Styreformann: Ramin Shakori

Styremedlemmer:

Leif Hübert

Katrine Myhre

Sander Hansen

Aksel Ellersgaard Johannessen

Sekretær: Mari Solheim

 

Kontakt styret ved å sende en henvendelse til ysn@stalforbund.com

 

For mer informasjon se: www.stalforbund.no/ysn

Kilde: Norsk Stålforbund

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125