23948sdkhjf

Yngres Stålnettverk – stålkompetanse for unge

Som en del av Norsk Stålforbund jobber Yngres Stålnettverk (YSN) med å fremheve kompetanse og bruken av stål. Men denne delen av organisasjonen skiller seg ut ved at den styres av, og for, unge interessenter i stålbransjen. Yngres Stålnettverk er opptatt av å skape et faglig og sosialt nettverk på tvers av de som har interesse av stål.

 

«Alle» velkomne

Organisasjonen er i all hovedsak tilrettelagt alle interessenter rundt temaet stål som er mellom 18 og 35 år. Yngres Stålnettverk er i utgangpunktet ikke begrenset til noen spesielle målgrupper, og ønsker studenter, arkitekter, ingeniører, kontorarbeider og alle andre hjertelig velkomne.

 

Aktiviteter

YSN arrangerer aktiviteter for å fremme kompetanse, erfaring og bygging av sosiale nettverk.

Eksempler på disse er: turer på byggeplass, verksted og stålverk, ofte supplert med innførende foredrag om temaer slik som eksempelvis standarder (f.eks. EN-1090), sertifisering, arkitektur og digitalisering. Gruppen ønsker i tillegg å ha et fremtidsrettet syn, da det ofte er de yngre som vil leve i dens hverdag.

Utover aktiviteter som omhandler kunnskapsheving, vil Yngres Stålnettverk også ha sosiale møter med fokus på å kunne bli kjent med nye mennesker. YSN oppfordrer også gjerne organisasjoner og bedrifter til å gjøre mulighetene vi tilbyr kjent for aktuelle kandidater.

Man behøver ikke være medlem av Norsk Stålforbund, eller være ansatt i en tilhørende bedrift, for å kunne delta på YSN sine arrangementer. YSN er åpen for alle.

 

Styret i YSN

Styreformann: Ramin Shakori

Styremedlemmer:

Leif Hübert

Katrine Myhre

Sander Hansen

Aksel Ellersgaard Johannessen

Sekretær: Mari Solheim

 

Kontakt styret ved å sende en henvendelse til ysn@stalforbund.com

 

For mer informasjon se: www.stalforbund.no/ysn

Kilde: Norsk Stålforbund

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
70 norske på DMG MORI åpent hus i Pfronten
Ny serie med gjengetapper fra Seco Tools
DAMRC TapTest – kan gi store besparelser!
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094