23948sdkhjf

Kyocera MagicDrill DRA - pålitelig bearbeiding av stålbjelker

Byggeindustrien fortsetter å vokse og stålbjelker er en elementær del av denne prosesskjeden. Derfor er det enda viktigere at sluttproduktet produseres pålitelig og i spesifisert kvalitet og tid. Med MagicDrill DRA-serien tilbyr Kyocera det «riktige» svaret på disse kravene.

 

Ifølge produsenten er MagicDrill DRA et svært effektiv modulært bor som skal kombinere suveren borenøyaktighet med utmerket sponkontroll. Boret sørger for høy stabilitet. Det er 20 prosent større enn konkurrentene, og dets spiralvinkel og fløytedesign er optimert – noe som forhindrer avbøyning. Borenøyaktigheten oppnås ved å redusere skjærekraften ved hjelp av en spesiell S-formet meiselegg som minimerer skyvekraft og vibrasjon under boring.

 

Stabil og effektiv

For tiden er det et mangfold av materialer som skal bearbeides, som også blir lettere og lettere. Derfor må et bor være i stand til å brukes til forskjellige materialer samtidig som det opprettholder høy borepresisjon.

Borenøyaktighet er en funksjon av holderens stabilitet og graden av nedbøyning under boring. En større borkrone reduserer nedbøyningen og øker dermed stabiliteten og borenøyaktigheten.

Imidlertid kan fastklemming eller fastklemming av spon oppstå på grunn av den mindre sponrillen, spesielt ved boring av dype hull. Med sin Magic Drill DRA løser Kyocera optimalt denne konflikten mellom større stabilitet og mindre sponriller.

 

For mer informasjon se: www.kyocera-unimerco.com

Kilde: Kyocera Unimerco

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14