23948sdkhjf

Big Kaiser dobler skjæredybden med Smart Damper verktøyholder for fresing

Big Kaiser, en global leder innen presisjonsverktøysystemer og løsninger for metallbearbeidingsindustrien, har utvidet sitt utvalg av planfresholdere med sin Smart Damper-funksjon (smart demping).

 

De nye tilleggene inkluderer SDF57-FMH27DP-76-180, som har en utvendig diameter på 76 mm. Sammenlignet med eksisterende Smart Damper-holdere fra Big Kaiser (med diameter på 47 mm og 60 mm), tilbyr den nye holderen, ifølge produsenten, dramatisk forbedret skjæreytelse og oppnår dobbel skjæredybde med samme skjæreverktøy og maskin.

 

Mindre vibrasjoner

Smart Damper muliggjør stillegående, vibrasjonsfri fresing. Den integrerte utformingen av Smart Damper forkorter avstanden fra dempemekanismen til skjærekanten. Dette gir høyere dempende effekter på verktøysammenstillingen, minimerer vibrasjoner for bedre overflatefinnish, forbedret sponfjerningshastighet, og gjør det mulig å bruke mer aggressive skjæreparameter selv med samme skjæreverktøy.

Den nye verktøyholderen forventes å passe i applikasjoner der lang rekkevidde er vanlig, og derfor er vibrasjonsdemping avgjørende. Dette inkluderer anleggsutstyr, vindturbiner, romfart og olje- og gassindustrien.

 

Modulær tilnærming

- Hvis det ikke er noen forstyrrelser på arbeidet, vil den nye SDF57-modellen være førstevalget vi anbefaler til kunder, sier Giampaolo Roccatello, salgs- og markedssjef for Europe hos Big Kaiser.

Big Kaiser har også lagt til forskjellige kroppslengder i Smart Damper-serien, med en modulær tilnærming som gjør det mulig å møte et bredt spekter av kundekrav. I tillegg er tilpassede bestillinger for spesielle kroppslengder velkomne. Den nye Smart Damper-holderen er tilgjengelig for BBT50, BCV50 og HSK-A100 skafttyper.

 

For mer informasjon se: www.bigkaiser.com og www.duroc.no

Kilde: Big Kaiser

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157