23948sdkhjf

AM-messen Formnext med betydelig flere utstillere i år

Etter den meget lovende tilbakekomsten av det personlige arrangementet i fjor, vil Formnext fortsette denne vellykkede utviklingen i 2022: Mer enn 730 utstillere med en booket brutto utstillingsplass på over 50.000 m² har allerede registrert seg for å stille ut på verdens ledende messe dedikert til additiv produksjon og moderne industriproduksjon. Messen holdes 15. til 18. november.

 

Formnext hadde allerede passert det endelige antallet utstillere på arrangementet i 2021 flere måneder før det fant sted. Det har også økt brutto utstillingsareal med mer enn 34 prosent. Like imponerende er dens meget høye grad av internasjonalitet (59 prosent). Samtidig lover Formnext 2022 et omfattende program med støttearrangementer som vil inneholde både kjente og nye høydepunkter. Årets samarbeidsland, Frankrike, vil spille en nøkkelrolle her.

 

«Alle» de store er med

Den globale eliten av additiv produksjon har allerede registrert seg for å stille ut på det personlige arrangementet, inkludert selskaper som 3D Systems, Additive Industries, AddUp, Arburg, BigRep, Carbon, Desktop Metal, DMG Mori, Dyemansion, EOS, Evonik, Farsoon, Formlabs, GE Additive, HP, Keyence, Markforged, Materialise, Renishaw, Ricoh, Siemens, Sisma, SLM Solutions Group, Stratasys, Trumpf, Voxeljet, Xerox, XJet og Zeiss. I tillegg vil en rekke kjente internasjonale selskaper, inkludert BASF, Covestro, Evonik, GKN Sinter Metals Components, Höganäs, Linde, Mitsubishi Chemical, Oerlikon, Sandvik og mange flere, vise frem sine løsninger langs hele prosesskjeden.

- Denne vellykkede utviklingen viser at utstillere fortsetter å se Formnext som det viktigste møtepunktet i bransjen og en ekstremt verdifull messeplattform, og understreker også det faktum at for mange selskaper i AM-bransjen er personlig interaksjon avgjørende for å lykkes forretninger, drive utviklingen eller finne partnere og investorer, forklarer Sascha F. Wenzler, visepresident for Formnext hos arrangementsarrangøren Mesago Messe Frankfurt GmbH.

 

Frankrike - partnerland

Frankrike er et av de viktigste europeiske landene innen additiv produksjon og har hatt en sterk tilstedeværelse på Formnext i mange år nå. I år vil mer enn tretti franske selskaper, foreninger og forskningsinstitutter stille ut på Formnext og presentere sitt utvalg av tjenester for et internasjonalt publikum av eksperter. Den franske AM-industrien vil vise frem en svært mangfoldig portefølje av produkter og tjenester langs hele prosesskjeden.

Den andre dagen av Formnext 2022 (onsdag 16. november 2022) vil bli dedikert til partnerlandet Frankrike, inkludert partnerpresentasjoner av Cimes og France Additive, et besøk av en fransk delegasjon og andre arrangementer.

 

Variert program

Formnext vil finne sted i hall 11 og 12, den mest moderne delen av Frankfurts messeområde. Det mangfoldige programmet med støttearrangementer vil også se en fortsettelse av noen etablerte arrangementer som har blitt utvidet. For eksempel vil oppstartsutfordringen, som hedrer innovative og levedyktige forretningsideer fra unge bedrifter, finne sted for åttende gang. Utstillerne i oppstartsområdet vil presentere seg i korte pitcher på AM4U-scenen. Det vil også komme interessante bidrag om temaet investering og finansiering. Idékonkurransen kjent som "purmundus-utfordringen" vil feire sitt 10-årsjubileum med en mottakelse og en spesiell utstilling med tittelen "Best of 10 Years".

 

For mer informasjon se: www.formnext.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094