23948sdkhjf

Meidell med mange agenturer på EuroBLECH 2022

- EuroBLECH nærmer seg og vi har store forventninger til årets messe. Etter mange år uten de store messene i utlandet, er det ekstra gøy å reise ned i år sammen med et stort reisefølge med kunder, uttaler Asgeir Bakken, daglig leder hos P. Meidell AS.

 

- Vi er på messen hele uken, og med en rekke av våre leverandører på utstillerlisten, samt et stort reisefølge, blir det nok mye løping på oss disse dagene, fortsetter Bakken.

 

Maskindemonstrasjoner

Og det er mye spennende utstyr som skal vises frem.

Durma vil som alltid ha en velfylt stand med mange aktuelle platebearbeidingsmaskiner. Denne gangen vises to innholdsrike produksjonslinjer med blant annet laser, panelknekke, kantpresse, samt ulike lager-, sorterings- og automasjonsløsninger. I tillegg vises den spennende nyvinningen lasersveising.

Kaltenbach, ledende produsent av automatisert stål- og platebearbeidingsutstyr, stiller også med en stor stand.

- Kaltenbach setter standarden for produktivitet ved bearbeiding og foredling av bjelker og plater til ulike stålkonstruksjoner, og jeg er sikker på at de også vil vise nyheter på EuroBLECH, sier Morten Dahlberg, salgsansvarlig for Kaltenbach hos Meidell.

 

Fullbooket tur

Italienske Costa stiller ut et bredt utvalg av avgradingsmaskiner for effektiv etterbehandling av plateemner, og hos spanske Geka vil det også demonstreres spennende nyheter og automatiserte løsninger for platebearbeiding.

- På tynnplatesiden har Meidell også et interessant og omfattende program å vise frem. Tysk kvalitet fra Schechtl og Schlebach, og svensk kvalitet fra Cidan og Forstner - alle med velfylte stands og flere annonserte nyheter som blant annet avanserte knekkemaskiner og profileringsmaskiner.

Av andre Meidell-agenturer representert på EuroBLECH, kan nevnes Kimtech, svensk produsent av vannskjæremaskiner, Demmeler, produsent av sveise- og oppspenningsbord og manipulatorer, Remmert, spesialister på skreddersydde lager- og håndteringssystemer for stangstål og plater, Loyalmak, produsent av svært attraktive innstegsmodeller innen plasma- og laserskjæring, Stierli-Bieger, produsent av bøye- og rettemaskiner, Swebend, med sine valse- og bøyemaskiner, og det er flere.

- Vi merker godt at det er lenge siden vi har arrangert messetur og at dette har vært et savn for mange, for kundeturen vår ble fullbooket på noen få dager. Vi håper mange tar turen til EuroBLECH og vi gleder oss stort, avslutter Asgeir Bakken.

 

For mer informasjon se: www.meidell.no og www.euroblech.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093