23948sdkhjf

RobotForum – mer aktuell enn noen gang

Det ble et fullbooket RobotForum som samlet rundt 90 deltakere i Bergen. NFEA og Norsk Industri, som arrangerer sammen, presenterte nok en gang et spennende, og fremfor alt meget aktuelt, seminarprogram.

 

RobotForum ble den 31. august til 1. september holdt på Scandic Flesland Airport hotell. Praktisk adkomst og et utsøkt konferansehotell var et godt utgangspunkt for den viktige møtearenaen som RobotForum er.

RobotForum er en årlig teknologikonferanse som arrangeres av Norsk Industri ved Teknobedriftene og NFEA.

 

Variert program

Robotisering og automatisk produksjon blir stadig viktigere i Norge. For å bedre konkurranseevnen i industrien må vi stadig jobbe for å produsere mer effektivt og lønnsomt. Dette blir synliggjort under RobotForum der fagfolk i automasjonsmiljøet og representanter fra industrien forteller om sin utfordringer og løsninger.

RobotForum 2022 inneholdt, som tidligere år, først og fremst foredrag fra norske produksjonsbedrifter og automasjonsselskaper. Foredragene beskrev nødvendigheten av prosjektet, hvordan de ble gjennomført rent teknisk og hva som ble resultatet av investeringene.

Det ble også bedriftsbesøk og i år var Corvus Energy vertskapsbedrift. Her fikk deltakerne se en fullautomatisert linje for sammenstilling av batterimoduler.

Programmet var godt variert og interessant fra flere ulike perspektiv, og i pausene var det yrende nettverksarbeid og besøk hos en håndfull utstillere.

 

Aktuelt – mer enn før

Den spesielle situasjonen vi har hatt de siste årene, med råvaremangel, pandemi og internasjonale konflikter, har også avdekket viktigheten av å ha gode lokale automasjonstekniske fagmiljøer. Derfor ønsker NFEA og Norsk Industri å skape en teknologimøteplass som skal bidra til å styrke verdiskapning, lønnsomhet og konkurranseevne ved bruk av roboter og automatiserte løsninger i industrien.

RobotForum, som ble startet i 2018, befester sin posisjon som en aktuell, nødvendig og fruktbar møteplass. Og for deg som ikke fikk plass i år, vær tidlig ute i forkant av neste års arrangement.

 

Neste RobotForum blir arrangert i september 2023.

For mer informasjon se: www.nfea.no og www.norskindustri.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078