23948sdkhjf

Bli med på Robotforum 2023!

RobotForum 2023 er en spennende, informativ konferanse som vil ta for seg flere sentrale temaer innen robotikk og automatisering. Konferansen vil ha fokus på de nyeste teknologitrendene innen robotisert produksjon og årets bedriftsbesøk er lagt til Q-Meieriene AS og Aarbakke AS.

 

RobotForum 2023 er en møteplass for industriledere, produksjonsledere, akademia og andre som ønsker en oppdatering på det som skjer innen robotteknologi i Norge. Konferansen viser hvordan man kan styrke verdiskapning, lønnsomhet og konkurranseevne ved bruk av roboter og automatiserte løsninger i industrien. Du får mange gode eksempler fra bedrifter som har hatt suksess ved bruk av roboter i sin produksjon.

 

Konferansen for «alle»

Bli også med på bedriftsbesøk til Q-Meieriene og Aarbakke som en del av konferansen. Du får se hvordan disse bedriftene bruker robotteknologi for å øke effektiviteten og kvaliteten på produksjonen.

Med økende etterspørsel etter automatisert produksjon og robotisering i Norge, er det viktig å diskutere de mest effektive og innovative løsningene. Konferansen vil gi deg som deltaker en dypere forståelse for de forskjellige alternativene som er tilgjengelige. Du får også innblikk i potensielle fordeler og ulemper ved å investere i robotteknologi.

RobotForum 2023 er konferansen for alle som er interessert i å lære mer om robotikk og automatisering. Deltakerne vil få en mulighet til å høre fra noen av de mest innflytelsesrike stemmene innen dette feltet, samt delta i diskusjoner og erfaringsutveksling om de nyeste trendene og teknologiene innen robotisert produksjon.

 

RobotForum er en årlig teknologikonferanse som arrangeres av Norsk Industri ved Teknobedriftene og NFEA. Mer informasjon og påmelding finner du HER

Kilde: NFEA

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079